Cultural

Mihaela Rădulescu, mereu la înălțime. Frumoasa vedetă a pozat în costum de baie la vârsta de 53 de ani

Publicat: 25 aug. 2022
Mihaela Rădulescu mereu la înălțime. Frumoasa vedetă a pozat în costum de baie la vârsta de 53 de ani
La vârsta de 53 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public.

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Mihaela Rădulescu, este mereu la înălțime. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de celebritate. Mihaela Rădulescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Frumoasa vedetă a pozat în costum de baie la vârsta de 53 de ani și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu, o vedetă mereu la înălțime

Mihaela Rădulescu a fost și este mereu în atenția publicului. Aceasta are o carieră impresionantă și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale îndrăznețe. Mihaela Rădulescu a pozat de nenumărate ori în ipostaze incendiare, fiind mândră de formele sale fără cusur.

Deși are parte și de replici dure în mediul online, aceasta nu ține cont de criticile celor din jur și își asumă trecutul amoros controversat. Aceasta a fost protagonista unor pictoriale nud la vârsta de 52 de ani și a declanșat un val de reacții.

,,Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.”, a declarat vedeta tv.

Mihaela Rădulescu se menține în formă la vârsta de 53 de ani și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Aceasta se bucură din plin de viață alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Cei doi se iubesc de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

O altă vedetă care pozează în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia este Anda Adam. Aceasta a făcut furori pe vremea când a apărut în celebra revistă Playboy, iar pictorialul incendiar i-a adus și mai multă celebritate.

Cum arată frumoasa vedetă în costum de baie la vârsta de 53 de ani

Mihaela Rădulescu se mândrește cu o siluetă fără cusur. Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta s-a afișat recent pe rețelele de socializare într-un costum de baie sexy, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Admiratorii vedetei au apreciat-o pentru forma fizică de invidiat și i-au scris mesaje de susținere.

„Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a declarat vedeta.

La vârsta de 53 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei.
Adauga un comentariu