Magazin

Mihaela Radulescu si Cristina Topescu, decorate de Regele Mihai – FOTO

Publicat: 26 iun. 2012
Prezentatoarele TV Mihaela Radulescu si Cristina Topescu au fost decorate, luni, de Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.
Ceremonia solemna in cadrul careia au fost decorate cu „Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate” o serie de persoane din mediul cultural, economic, educational si din presa romaneasca a avut loc in Sala Regilor a Palatului Elisabeta, scrie Libertatea.ro.
„Astfel, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu, Regele Mihai a decorat cu „Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate”, doamna Eugenia Ilie, doamna Ing. Elena Drambei, doamna Anca Mitu, doamna Diana Zotescu, domnul  Alexandru Rusu, domnul Luca Niculescu, doamna Cristina Topescu si doamna Mihaela Radulescu.
Incepand cu ora 17.45, tot in Sala Regilor a Palatului Elisabeta, Principesa Mostenitoare a inmanat in numele Majestatii Sale Regelui,  „Crucea Casei Regale a Romaniei” , doamnei Catalina Buzoianu si domnului Radu Calin Cristea si „Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate” domnilor  Marius Oprea si Dan Horatiu Buzatu”, se arata intr-un comunicat al Casei Regale.
Create in anul 2008, cele doua Decoratii Regale sunt destinate acelor persoane care dovedesc, dinauntrul sau din afara Casei Majestatii Sale, loialitate fata de Rege si Familia Regala, fata de principiile si valorile Statului roman, in dimensiunea si legitimitatea sa istorica.
Comentarii
Adauga un comentariu