Cancan ultimă oră

Mihaela Tatu, motivul divorțului: „L-am întrebat dacă poate spune «te iubesc»”. Răspunsul a făcut-o să pună punct

Publicat: 25 ian. 2020

Mihaela Tatu a fost mulți ani prezentă pe micul ecran al telespectatorilor, vedeta a prezentat două emisiuni celebre. „Viața Bate filmul” la Pro Tv și emisiunea pentru femei de la Acasă TV, „De 3 ori femeie”.Încă de atunci s-a remarcat printr-un stil unic și a încercat să iasă mult în evidență. Are o fiica, Ioana și a fost căsătorită timp de 15 ani cu tată fetei sale, scrie STIRITV.

Întrebată într-un interviu de ce s-a căsătorit atât de tânară, Mihaela Tatu a răspuns sincer:

„Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani, mulțumesc, la fel!”, a declarat Mihaela Tatu pentru life.ro.”

A divorțat pentru că n-a putut să-i spună „Te iubesc”

Tatu spune că soțul său a fost foarte tradiționalist, iar când a ales drumul radioului, familia sa a fost șocată, lucra la acea vreme pe un post de contabilă într-o uzină. Familia sa a fost speriată să audă că se întreaptă spre radio.

“Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?”. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină”

După ani de căsnicie, Mihaela Tatu a ajuns la momentul în care se simțe singură în relația sa, iar atunci răspunsul oferit de soțul ei la întrebarea care o măcina a fost decisiv, a hotărât să divorțeze și i-a fost ușor că a fost susținută de fiica sa, Ioana.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine. Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, potrivit kfetele.ro

Mihela Tatu este în prezent speaker motivațional, acum câțiva ani a plecat într-o călătorie de regăsirea sufletului alături de fiica sa Ioana.loading...

Comentarii
  • Parcă numai femeile au dezamăgiri? Și noi bărbații parcurgem asemenea momente. Regretabil este că după 50 ani apar asemenea rupturi. Repede(10)ani vom fi niște legume cu speranță de,, fructe verzi”.

Adauga un comentariu