Stiri si curiozitati

Mihai Bendeac a plans in hohote: Pana la urma s-a aflat despre ce e vorba…

Publicat: 22 nov. 2018
3

Mihai Bendeac a izbucnit in lacrimi la „X Factor“, dupa momentul unei fete de 16 ani pe nume Laviniei Florea. Pe tot parcursul reprezentatiei adolescentei, Bendeac a plans in hohote.

„Nu am plans de 10 ani in public… si stiam ca atunci cand se va intampla, nu o sa ma pot opri“, a spus Mihai Bendeac.   

Actorul a fost profund impresionat de Lavinia, despre care s-a aflat, in urm,a interviurlor de prezentare, ca este adoptata de cand avea sase ani.

Despre reactiile lui din cadrul X Factor, Mihai Bendeac a spus ca el traiste intotdeauna intens fiecare moment, chiar daca unora li se pare ca exagereaza, scrie Adevarul.

„E foarte posibil ca daca nu reusesc sa ma detasez, inima sau ficatul sau ceva o sa-mi cedeze si sa nu mai exist fizic. Din punct de vedere profesional, experienta asta nu inseamna nimic, de fapt, pentru mine. Adica, eu nu ma simt om de televiziune. Dar uman, ultimele sase zile pentru mine sunt cel mai important lucru care mi s-a intamplat dupa nasterea fratelui meu.

Indiferent daca am momente in care poate sunt penibil sau ridicol, nu o sa-mi reprosez niciodata ca nu am fost real in fiecare secunda. Prezentator, in orice caz, nu sunt, m-am convins de asta. Dar sa interactionez cu niste oameni si sa ajut cu orice pot si sa sustin un proiect in care sunt foarte multe momente care pe mine ma misca profund,  asta inseamna foarte mult pentru mine“, a mai povestit Bendeac.  

Adauga un comentariu