Cancan ultimă oră

Mihai Bendeac, dezvăluiri neașteptate: „A venit într-o noapte la mine și…”

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bendeac dezvăluiri neașteptate A venit într-o noapte la mine și...
Mihai Bendeac, actor și membru al juriului din emisiunea iUmor

Mihai Bendeac avea să dezvăluie că a fost îndrăgostit de o fată, din păcate pentru el, ea era iubita unui prieten. A vorbit însă, în secret, cu ea la telefon, fără ca iubitul ei să știe.

Mihai Bendeac a dezvăluit secretul, în ediția de miercuri seara iUmor. Iar printre invitați s-a aflat chiar diriginta lui, care a izbucnit în râs atunci când Bendeac a scos o glumă marcă proprie. Iar fosta dirigintă avea să arate câteva fotografii din adolescență ale actorului. Într-una dintre ele apare Mihai Bendeac, alături de un tânăr cuplu, despre care actorul a comentat că era îndrăgostit de fată.

„Eram îndrăgostit în secret de această fată, Mirela Horvat, care era iubita lui Florin Filipescu din păcate, dar Florin nu știe că ea uneori mai vorbea noaptea cu mine la telefon. A venit într-o noapte la mine și nu am făcut nimic. Cât de prost eram!”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac și povestea primei lui iubiri: ”A venit într-o noapte la mine!” Tânăra avea prieten

Fosta dirigință a lui Mihai Bendeac avea să povestească și ea un moment hazliu din adolescența actorului. Pe când era în clasa a XII-a, mama lui Mihai Bendeac a sunat-o să-i spună că băiatul a plecat de acasă. Doamna dirigintă l-a chemat pe Mihai să stea de vorbă.

“Da, cum să nu, iubirea vieții mele… Drept urmare, s-a căsătorit, a avut 4 copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel, că văd că tot celibatar e”, a spus Carmen Gârleanu.

Mihai Bendeac a avut multe relații, dar la căsătorie nu-i este gândul. De altfel, chiar are o părere nu prea bună, de aceea este decis să nu facă acest pas.

”Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment! Din varii motive”, a explicat actorul Mihai Bendeac, chestionat de Ovidiu Ioanițoaia.

Adauga un comentariu