Actualitate

Mihai Bendeac e dezgustat: „Femeile pe care le-am cunoscut au ajuns intr-o stare ce-mi provoaca un amestec de greata si mila”

Publicat: 29 iun. 2012

Mihai Bendeac a recunoscut ca femeile care au fost la un moment dat in viata lui au ajuns sa il dezamageasca.

"Multe dintre femeile pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului au ajuns intr-o stare ce-mi provoaca un amestec de greata si mila. Nu au vreun job si singurele preocupari sunt reprezentate de cluburi, terase, piscine, cafenele, Mamaia, plaja, poze cu unghii, pantofi etc. Ori am fost eu prea preocupat de mine insumi ori de profesie ca sa fiu cu adevarat atent la ele, fie nu mi-a pasat. Desigur, in viata, e bine sa tratezi femeile in functie de ce/cum sunt. Problema e ca, unele dintre cele care astazi sunt in situatii de acest gen, mi-au fost chiar iubite. Slava Domnului ca exista, totusi, cateva exceptii. Cateva femei minunate. Care erau si pe vremea cand am fost impreuna minunate, si au ramas minunate.

In rest, incep sa devin din ce in ce mai selectiv. Chiar si o aventura, merita traita alaturi de o Femeie. Caci si sexul, nu e complet si suveran, decat atunci cand il tratezi ca pe o forma de arta. Iar chestiile astea umblatoare, a caror sani si tocuri amintesc de ideea de femeie, se pot numi artiste doar in masura in care asistentele tv se pot numi "oameni de televiziune"… Totusi… Ce ma fac eu cu momentele (dese!) in care sufar de "efectul Pygmalion"? Caci, da, povestea mea de dragoste ideala ramane cea din 'Pretty Women'…", a marturisit Bendeac pe un site de socializare.loading...

Adauga un comentariu