Magazin

Mihai Bendeac nu scapa subiectul accidentului din Muntenegru – „Imi vine sa vomit”

Publicat: 26 iun. 2013

Mihai Bendeac este unul dintre personajele lumii mondene care nu scapa nici o ocazie pentru a-si face cunoscute opiniile, chiar daca acestea sunt deranjante uneori.

Acum, recenta tragedie in care a fost implicat un autocar romanesc in Muntenegru a fost subiectul „revoltei” lui Mihai Bendeac intr-o postare pe Facebook.

„Nici in fata mortii nu ne indreptam egoismul si parerea ca Dumnezeu e un dictator fara inima.

De ce spun asta?

Una din supravietuitoarele accidentului din Muntenegru a declarat, plina de satisfactie: „Pe noi ne-a iubit Dumnezeu..”

Hai nu zau? Pai.. naspa…Inseamna ca pe ceilalti ii ura?! Wtf?!?!

Bine ca il iubeste pe Becali. Altfel nu i-ar fi dat barbosul ala, Daniel, preafericitu cu Mertzan, diplome si decoratii, nu?

Dar, pe aceeasi logica, de ce nu-l iubea Dumnezeu si pe patronul din Arges, care a murit? Da, exact, acel domn care tocmai cica ridicase pe banii lui o biserica. Hmm, poate pentru ca divinitatea nu da doi bani pe biserici?

Imi vine sa vomit cand vad atata lipsa de logica si de bun-simt”, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook, scrie libertatea.roloading...

Comentarii
  • Bendeac are dreptate sa fie revoltat. Pentru ca exista o superstitie cum ca doar oamenii buni ajung mai repede in rai, unde se spune ca ar fi locul lor. Ceilalti, mai zabovesc putin, poate devin si ei mai buni, daca au de unde. Altfel vorbind, raiul este rezervat celor evoluati spiritual, restul – au de promovat clasa, chiar si cu corigente, daca au bunavointa, in final pot ajunge in rai, adica se pot dezvolta spiritual. Bravo, Bendeac !

  • @TIBI.

    Wtf? Da tu stii ca exista rai , iad/ etc etc?

    Tot ce stim despre religie, divinitate, stim din carti. Adica cineva le-a scris.

    E posibil sa fim manipulati sau nu?
    Eu cred ca da!

Adauga un comentariu