Celebritati

Mihai Bendeac si Iulia Albu, o posibila idila?

Publicat: 10 dec. 2013
6
Mihai Bendeac este unul dintre cei mai controversati barbati, este obisnuit sa spuna ce gandeste, iar pentru asta nu este chiar favoritul tuturor. In timp ce unii il critica, altii il lauda, iar Iulia Albu se numara printre ei.

Zilele trecute, Bendeac i-a dedicat Iuliei o postare pe Facebook. Este vorba despre un filmulet, care se numeste „Jurnalul unui BurlacAm un secret murdar„, in care Bendeac recunoaste ca este innebunit dupa Iulia Albu. „Am trait cu acest secret… prea mult timp. Trebuie sa vorbesc despre asta. E mai mult decat un secret, e o patima! Deci sunt fiert pe Iulia Albu”, spune Mihai in filmarea sa.

Iuliei i-a placut atat de mult filmuletul, incat l-a postat si ea pe pagina ei de Facebook, insotit de comentariul: „Dar cel mai tare am ras cu Mihai Bendeac”.

Cum era si normal, foarte multa lume a inceput sa speculeze ca intre cei doi se naste o idila, insa Iulia a dorit sa lamureasca acest aspect. „Apreciez umorul de calitate si de aceea atunci cand cineva produce un material relevant din acest punct de vedere, ma distrez copios si nu am nicio problema in a impartasi aceste materiale cu fanii mei de pe pagina de Facebook. Bineinteles ca nu apreciez mediocritatea si impertinenta cu care, mai nou, multe posturi se folosesc de imaginea mea pentru a genera rating. Asa cum am spus, initiativele fundamentate profesional vor fi mereu incurajate de catre mine.

Mihai Bendeac este absolvent de UNATC si de master in acest domeniu si chiar daca unele din initiativele sale par mai degraba comerciale, consider ca acesta este un „lux” pe care si-l poate permite avand in vedere pregatirea sa. Si, oricum, toata lumea stie ca am o slabiciune pentru actori”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro, de la Kanal D.

Mai mult, Bendeac le-a marturisit unor apropiati ca o adora pe Iulia Albu si ca este impresionat de inteligenta sa: „E o tipa stralucitor de inteligenta si sunt convins ca a inteles gluma. Nu am facut misto… din contra, imi place de mor tipa. E cool”.

Adauga un comentariu