Din lumea filmului

Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia.  Actorul din serialul Las Fierbinti de la Pro TV a trait clipe de cosmar

Publicat: 11 iul. 2019

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut drept Bobita din Las Fierbinti, se afla in Grecia, la Halkidiki, atunci cand s-a pornit furtuna devastatoare, care avea sa ia nu mai putin de sase vieti, intre care doi romani, o mama si fiul ei de opt ani.

Bobonete a povestit, pe pagina de socializare, cum a fost la un pas de moarte si cum a reusit sa se adaposteasca in ultima clipa.

”Ce sa va mai spui?

Nenorocire, asa ceva am mai vazut cu ochii mei la Facaieni, prin 2000 si putin, cand impreuna cu finul meu am fost luati pe sus de prima Tornada facuta publica de pe la noi.

Aici in Grecia am fost la un pas sa o mierlim, pentru ca tot insistam sa stam pe terasuca aia si sa vedem ce se aude ca un suierat, asa… In ultima secunda ne-am ridicat si ne-am adapostit.

Horror a fost, vant cu peste 120km/h, ploaie extrema, copacii cazuti, acoperisuri smulse, garduri cazute, masini luate pe sus, plaja nici nu zici ca a fost…

Acum suntem bine, sa speram ca nu se intoarce.

Continuam…

PS. Oricum ar fi… Tot mai bine la Elektra in Vama Veche! :))))) (asta, asa, pentru aia de imi poarta grija banilor)”, a scris Mihai Bobonete pe pagina de socializare.loading...

Adauga un comentariu