Cultural

Mihai Bobonete nu apare pe Wikipedia, dar se bucură din plin de celebritate. Cum este îndrăgitul actor în ipostaza de soț și tată

Publicat: 22 sept. 2022
Mihai Bobonete Wikipedia
Deși nu apare pe Wikipedia, Mihai Bobonete se bucură de un real succes în carieră, iar în viața privată este un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție.

Mihai Bobonete, cunoscut drept Bobiță în serialul ,,Las Fierbinți”, nu apare pe Wikipedia, dar se bucură din plin de celebritate. Actorul are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihai Bobonete are o familie frumoasă de care este tare mândru. Puțini sunt cei care știu cum este îndrăgitul actor în ipostaza de soț și tată și cine este femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Mihai Bobonete nu apare pe Wikipedia, dar se bucură din plin de succes

Celebrul Bobiță din serialul ,,Las Fierbinți” este extrem de apreciat de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv. Actorul are o carieră impresionantă și se bucură din plin de succes. Mihai Bobonete are o poveste de viață impresionantă. Acesta a ales să urmeze actoria la îndemnul unui bun prieten, iar în viața privată a avut parte de multe momente grele și de suferințe greu de imaginat.

Cu toate acestea, artistul și-a păstrat optimismul și aduce zâmbetul pe chipul tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Mihai Bobonete a dezvăluit cum a ajuns actor și cine a fost persoana care l-a susținut cel mai mult în carieră.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da.

Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent.”, a mărturisit acesta.

În prezent, Mihai Bobonete se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului autohton, dar și a colegilor de breaslă. Actorul se declară un bărbat împlinit și în viața privată, alături de soție și cei doi copii. Și celebrul prezentator tv Cosmin Stan radiază de fericire alături de partenera lui de viață, însă își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Și celebra actriță Adela Popescu are o căsnicie frumoasă și este mai fericită ca oricând în ipostaza de mamă. Dincolo de succesul pe plan profesional, vedeta se bucură de împliniri în viața privată alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori cu aparițiile sale provocatoare.

Ce spune actorul despre provocările vieții de familie

Mihai Bobonete este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Îndrăgitul artist a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Actorul se mândrește cu soția sa superbă și se bucură din plin de rolul de tătic. Mihai Bobonete are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când ea avea 12 ani, iar el 14 și de atunci sunt de nedespărțit.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună.”, a declarat acesta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihai Bobonete este un tată devotat și un soț grijuliu. Acesta nu ezită să își răsfețe soția ori de câte ori are ocazia și se bucură din plin de viața de familie. Faimosul actor a dezvăluit care sunt secretele mariajului său longeviv și cum face față provocărilor din viața de cuplu.

,,Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul Împlinire. Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea.

Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale. (…)

Soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție.”, a mai precizat actorul.

Deși nu apare pe Wikipedia, Mihai Bobonete se bucură de un real succes în carieră, iar în viața privată este un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Îndrăgitul artist face furori de fiecare dată când apare la tv și aduce zâmbetul pe chipul tuturor.
Adauga un comentariu