Cancan

Mihai Bobonete s-a luptat în secret cu virusul SARS-CoV-2

Publicat: 13 dec. 2020
Mihai Bobonete la munte
Actorul Mihai Bobonete s-a luptat în secret cu virusul SARS-CoV-2

Actorul Mihai Bobonete s-a luptat în secret cu virusul SARS-CoV-2, iar astăzi, a împărtășit câteva amănunte despre viața de după ce a aflat că a scăpat de această boală delicată. Mai mult, comediantul a publicat prima poză cu el după ce a fost rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ.

Mihai Bobonete s-a luptat în secret cu virusul SARS-CoV-2

În vârstă de 40 de ani, Mihai Bobonete a fost diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile bune, însă, această veste a dat-o doar rudelor și apropiaților. Azi, actorul din “Las Fierbinți” a dezvăluit pe o rețea de socializare că a fost testat negativ de curând la COVID-19 și a subliniat că speră să aibă anticorpi. Această precizare i-a făcut pe unii să creadă că el își dorește să doneze plasmă, așa cum a făcut ieri colega sa de breaslă, actrița Elvira Deatcu.

Mărturisirile artistului au fost însoțite de o fotografie de album în care apare alături de bradul de Crăciun împodobit de Maria și Cătălina Bobonete.

“Gata, domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele, iar Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture «klumea» când sar ca nebunul la primul concert live. #subshop by #subcarpati Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a scris carismaticul artist pe contul lui de Instagram, unde a publicat imaginea de mai jos.

Cătălina și Mihai Bobonete au făcut nunta în Vama Veche

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit religios pe 17 iunie 2017 în Vama Veche, unde ei au tot petrecut numeroase zile și nopți de-a lungul timpului și au admirat multe răsărituri împreună. Cei doi i-au avut ca nași pe Octavian Strunilă și soția acestuia, Oana. Îndrăgitul actor și partenera lui de viață au doi copii împreună: Octavian și Maria.
Adauga un comentariu