Local

Mihai Chirica: Proiectele Iașului sunt și trebuie să fie prioritatea mea și a oricărui partid politic responsabil

Publicat: 19 feb. 2020

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în ultimele, Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași este abilitat să vă transmită următoarea declarație de presă din partea primarului Mihai Chirica:

”În această perioadă, fiecare partid și-a terminat sondajele de opinie și analizele politice. Este firesc să apară discuții și propuneri politice. Mă bucur să constat că toate analizele sociologice pe Municipiul Iași arată că există un grad mare de satisfacție al ieșenilor față de proiectele mele și ale Primăriei.

În fiecare zi a mandatului de primar m-am considerat în primul rând primarul ieșenilor, indiferent de opțiunea politică personală a fiecărui cetățean.

Proiectele Iașului sunt și trebuie să fie prioritatea mea și a oricărui partid politic responsabil, nu orgoliile politice personale. De aceea, în mod constant, am fost partenerul Președintelui Klaus Iohannis, garantul statului de drept din România și al valorilor occidentale pe care le împărtășim cu toții.

Președintele Klaus Iohannis a fost întotdeauna alături de Iași și de Moldova și a demonstrat că este un partener constant al proiectelor noastre. Este de datoria mea să mă gândesc la responsabilitățile politice și administrative cu care m-au investit ieșenii și să construim împreună o echipă puternică pe plan local, relevantă pe plan regional și respectată la nivel național.

Drumul meu politic, creionat alături de ieșeni, va continua alături de Președintele Klaus Iohannis și de parteneri politici onorabili și profund atașați de valorile europene”.

Comentarii
  • Cel mai mare grad de satisfactie il au cetatenii ieseni de peste PRUT , rechinii imobiliarelor care se vor aseza la loc „caldut” langa primar si vor sari cu inc-o viluta pt marele ales …

  • Bravo mareleui partid ,,pnl;, pentru sprijinul acordat lui Chirica-PSD, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Iasi.Dragi iesieni ,de acum vor urma alte defrisari in Iasi. In final, mergeti la vot!!!!!

Adauga un comentariu