Celebritati

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Se discuta daca va fi sau nu deconectat de la aparate

Publicat: 14 mai 2019
6

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

In aceste momente, medicii spitalului Floreasca din Bucuresti discuta cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

„Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu prin legatura telefonica, in cadrul jurnalului de stiri de la Romania TV.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu
„Singura informatie pe care o am si o pot confirma e ca artistul, din pacate, se afla in stare foarte grava la Terapia Intensiva a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineata (luni dimineata), a venit in Unitatea de Primiri Urgente in stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensiva.

Se pare ca azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.
Adauga un comentariu