Actualitate

Mihai Constantinescu, in stare critica. Sotia artistului a dat ultimele detalii

Publicat: 16 mai 2019
17

Mihai Constantinescu se afla in continuare in stare critica, iar viata lui atarna de un fir de par, dupa cum a anuntat cu tristete sotia artistului. Artistul a suferit in urma cu trei zile un stop cardio-respirator, completat de o lipsa de oxigenare a creierului.

"Starea lui este stationara, stabila cu tensiunea, dar in continuare grava! Sunt pasi marunti spre vindecare pe care-i face si asta imi da incredere ca se insanatoseste", a declarat Simona Secrier la Antena Stars.

Sotia lui, Simona Secrier, spera intr-o minune. "Este cumplit, nu il pot ajuta decat implorandu-l pe Dumnezeu sa il tina langa mine. Viata lui atarna de un fir de par. Inima ii funtioneaza, insa in zona cerebrala, totul este fara reactie", a spus nevasta artistului, potrivit WowBiz.

De asemenea, apropiatii au povestit prin ce cosmar trecea el de mai bine de doua luni. "Mihai Constantinescu are zilele numarate! Inca de la ultima internare in spital, din martie, era greu de imaginat ca nu se va ajunge aici. Atunci, cele doua valve biologice pe care le are montate la inima s-au infectat si au inceput sa supureze. A fost imediat operat si a stat cateva saptamani la Terapie Intensiva. Din pacate, infectia nu a putut fi indepartata complet, ceea ce a dus la stari febrile repetate si, in mod firesc, la accidentul cardio-respirator de luni", au dezvaluit persoane din preajma cantaretului pentru sursa citata.

Adauga un comentariu