Stiri si curiozitati

Mihai Constantinescu, prins in FAPT de fosta sotie. Cu cine l-a gasit in pat! Secretele care au iesit la iveala

Publicat: 15 mai 2019
3

Mihai Constantinescu are o viata de poveste. Trecand de problemele de sanatate care ii pun viata in pericol, merita amintit trecutul de Don Juan pe care artistul il are. Cantaretul a fost subiectul presei mondene de mai multe ori, iar una dintre povestile cele mai cunoscute este cea pe care a avut-o cu Anastasia Lazariuc, soacra lui Ion Tiriac Junior.

Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc, mai mult decat o poveste pasagera

Fosta lui sotie declarase in urma cu ceva timp pentru revista Tango ca l-a prins pe artist in pat cu Anastasia Lazariuc. Amantlacul devoalat de Mihaela Constantinescu ar fi avut loc in anul 1990. Fosta nevasta a mers acasa la el, de la aeroport, fara sa ii mai ceara sa o ia spre casa. Aceasta a gasit-o pe Anastasia pe patul ei cand a ajuns acasa.

Femeia a povestit ca langa Anastasia, in pat, era si Mihai, somnoros. Mai mult, aceasta a si salutat-o pe amanta lui Constantinescu ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Mihaela a mai spus ca l-a vazut pe sotul ei extrem de fastacit, ca si cum era un elev prins cu tema copiata. Totodata, Mihaela a recunoscut ca intre fostul ei sot si Anastasia erau sentimente puternice, nu doar o noapte de amor.

Mihaela: ”Se indragostise. A iubit-o mult”

”In acea zi s-a intamplat ceea ce nu credeam sa se intample vreodata. Iubirea noastra s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat ca Mihai, pentru prima oara de cind ne cunosteam, se indragostise. El a iubit-o mult. Au fost impreuna 10 ani.

El a adus-o in tara, i-a obtinut cetatenia, a obtinut casa pentru ea si copiii ei, s-a ocupat de cariera ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astazi pentru ca a existat Mihai Constantinescu”, a declarat fosta sotie pentru Tango. Femeia a mai spus ca se bucura ca Anastasia si Mihai au rupt relatia pentru ca el a devenit foarte sensibil si atasat de ea.

Adauga un comentariu