Sport

Mihai Costea, revenire spectaculoasă în Liga I de fotbal: „Nu am mai lucrat de mult timp cu el!”

Publicat: 12 oct. 2020
Mihai Costea se pregătește, în ultima perioadă, cu Chindia Târgoviște
Mihai Costea

Liber de contract după ce în ultimii ani a evoluat în zona arabă, Mihai Costea (32 ani) se pregătește, în ultima perioadă, cu Chindia Târgoviște. Fostul atacant de la Universitatea Craiova, FCSB sau Voluntari a fost folosit de către antrenorul Emil Săndoi în amicalul pe care dâmbovițenii l-au disputat, sâmbătă, contra celor de la Academica Clinceni (scor 1-1), partidă de verificare pe parcursul căreia „Nilă” a evoluat aproximativ 35 de minute.

Emil Săndoi: „E adevărat că este în urmă cu pregătirea fizică”

Contactat de ProSport, tehnicianul Chindiei a clarificat situația fostului internațional de tineret:

„Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naționala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuții cu formații din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea și el, și o să luăm o decizie. Îmi aduc aminte că Mihai avea calități deosebite și poate fi un câștig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic”.

Mihai Costea contra Raul Rusescu

În amicalul dintre Clinceni și Chindia, formația ilfoveană a folosit un alt jucător care, în trecut, a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB. Este vorba despre Raul Rusescu, cel care, zilele trecute, a semnat un contract cu echipa pregătită de Ilie Poenaru:

„Da, a semnat (n.r.- Rusescu), este jucătorul nostru, acum să-l aducem la un nivel bun de pregătire”.

Între timp, Mihai Costea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât Adelina Nica, fosta noră a lui Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo. Deși la început nu au dorit să își asume oficial relația, cei doi îndrăgostiți au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Adelina Nica nu este străină de lumea sportului. Tânăra care i-a atras atenția și lui Gigi Becali la Constanța s-a iubit în trecut și cu Adrian, unul dintre fiii lui Vasile Turcu.

Adauga un comentariu