National

Mihai Fifor, ales ca inlocuitor al lui Ilie Sarbu la conducerea grupului PSD din Senat

Publicat: 30 aug. 2015
1

Mihai Fifor a fost ales, duminica, lider al grupului senatorilor PSD, dupa retragerea din aceasta functie a lui Ilie Sarbu, el obtinand majoritatea voturilor colegilor sai si castigand in fata lui Serban Nicolae. Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat pe Fifor pentru castigarea functiei, spunand ca are incredere in el pentru a gestiona aceasta pozitie si pentru a „mentine unit” acest grup.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat pe Mihai Fifor pentru castigarea functiei de lider al grupului senatorial al social-democratilor, spunand ca are incredere in el pentru a gestiona aceasta pozitie si pentru a „mentine unit” acest grup.

„Eu sunt bucuros ca lider de grup este acum Mihai Fifor. Este un om pe care il cunosc de foarte mult timp, in care am incredere, care chiar daca este mai tanar a dovedit ca poate sa gestioneze o astfel de functie”, a spus Dragnea, care a adaugat ca acum Fifor are misiunea de gasi „intelepciunea pentru a mentine acest grup unit”.

Liderul PSD a mai spus ca vrea ca grupul din Senat sa lucreze mult mai strans cu cel din Camera Deputatilor si sa aiba o relatie buna, mai ales ca urmeaza ca in Parlament sa ajunga legi importante.

Dragnea a mentionat ca prioritatile din aceasta sesiune vor fi Codul fiscal, legea salarizarii, votul prin corespondenta, dar si bugetul pe anul viitor.

Mihai Fifor a fost ales, duminica, lider al grupului senatorilor PSD, dupa retragerea din aceasta functie a lui Ilie Sarbu, el obtinand majoritatea voturilor colegilor sai si castigand in fata lui Serban Nicolae.

Adauga un comentariu