Actualitate

Mihai Fifor, despre fuga lui Klaus Iohannis de dezbatere: „Un laș, care fuge de orice răspundere publică“

Publicat: 12 nov. 2019

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, îl acuză pe Klaus Iohannis de laşitate. Fifor îl acuză că refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Acesta susţine că actualul preşedinte a dezvoltat o fobie faţă de PSD şi că acesta nu are explicaţii pentru ceea ce a făcut.

„După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid. De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o „palma” usturatoare sau să îi pună întrebări.

Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală. Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum  să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis! Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, scrie Fifor pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Un kknar arogant, nesimtzit, incompetent, o sluga scabroasa a fuhrerului merckel si un vanzator de tzara pe o sapca! Asadar spalatii pe creier pot vota cu incredere acest plavan si al sau maretz program: exterminarea psd-istilor, casele sale, vacantele sale, guvernele sale, sepcile sale etc. Heil iohAnus!

Adauga un comentariu