Actualitate

Mihai Fifor, reactie furioasa la adresa Laurei Codruta Kovesi: NU inteleg de ce trebuie sa ne reprezinte

Publicat: 19 feb. 2019
1

Senatorul PSD Mihai Fifor a afirmat la Digi24 ca Sectia pentru magistrati a fost scoasa de sub DNA cu acordul CSM si ca si in cazul Codrutei Kovesi trebuie sa se aplice aceleasi masuri ca in cazul oricarei persoane anchetate: "Ori se aplica masura pentru toata lumea, ori nu".

„Ori se discuta de penali si nu mai vrem penali in functii publice, eu asa auzisem… Unii sunt mai penali ca altii si iertati-mi barbarismul, dar asa pare sa fie. Acum inteleg ca unii care au aplicat legea, ce sa vezi, cu mare rigoare, dar care sunt anchetati in momentul de fata in calitate de suspect pentru luare de mita, trafic de influenta, chemati si anchetati. Acestia nu sunt penali cum erau catalogati penali de-ai mei care aveau dreptul la o judecata normala, corecta. Eu ma intreb ce ar fi fost daca oricare din colegii mei ar fi fost in aceeasi situatie. Ori se aplica masura pentru toata lumea, ori nu.

Breaking news! Lovitura DURA incasata de Laura Codruta Kovesi! A pierdut un important proces

Pe de alta parte, hai sa ne intelegem. Nu am sa inteleg niciodata de ce sa reprezinte Kovesi aceasta tara? De ce e frecventabila dupa ce a semnat protocoale care au condus la abuzuri uluitoare in aceasta tara? Inca o data, sunt partizanul infaptuirii justitiei in parametri constitutionali si fara abuzuri si cu egala masura pentru toata lumea”, a declarat Mihai Fifor. El a subliniat ca sectia pentru investigarea magistratilor s-a infiintat cu acordul CSM: „Sectia pentru magistrati a fost scoasa de sub DNA cu acordul CSM”.

Laura Codruta Kovesi nu se lasa! I-a fost refuzata o a doua cerere de recuzare

Decizie de ultima ora! Cererea depusa de Laura Codruta Kovesi privind recuzarea procurorului Adina Florea din dosarul in care e cercetata dupa denuntul omului de afaceri Sebastian Ghita privind repatrierea fostului sef al FNI, Nicolae Popa, a fost respinsa de Gheorghe Stan, procurorul -sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor.

Ieri, Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Prima cerere depusa de Kovesi a fost respinsa saptamana trecuta.
 

Adauga un comentariu