Magazin

Mihai Leu, MARTURISIRE EMOTIONANTA dupa diagnosticarea cu CANCER

Publicat: 15 mart. 2015
1

Mihai Leu (47 de ani) este foarte aproape de a castiga lupta cu cancerul. Diagnosticat la finalul anului trecut cu teribila boala, fostul campion mondial la box se simte din ce in ce mai bine.

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist al Romaniei, a fost diagnosticat in decembrie 2014 cu cancer la colon. Dupa interventia chirurgicala efectuata de profesorul Irinel Popescu la spitalul Fundeni, Mihai Leu a plecat la scurt timp la Viena pentru a incepe un tratament cu chimioterapie. A ajuns deja la a treia sedinta si mai are de facut inca pe atatea.

Citeste si Primul roman campion mondial la box, OPERAT

„Singurele momente mai neplacute sunt cele imediat de dupa administrarea tratamentului. Atunci, am o stare mai putin buna. Dar, in rest, sunt cat se poate de bine. Am pofta de mancare, nu am slabit si pot spune ca ma simt, pe zi ce trece, din ce in ce mai bine”, a declarat Mihai Leu.

Citeste si Ziua pe care Mihai Leu nu o va uita niciodata

Mihai Leu a devenit campion mondial pe 22 februarie 1997, cand a cucerit centura mondiala versiunea WBO la semimijlocie, dupa ce l-a invins, in 12 reprize, pe panamezul Santiago Samaniego.Si-a aparat titlul pe 20 septembrie 1997, in fata iralnezului Michael Carruth, dar a fost nevoit sa se retraga neinfrant din lumea boxului (28 de meciuri, 28 de victorii la profesionisti), din cauza acelei accidentari la brat. A intrat in lumea raliului, devenind campion national in anul 2003.

Adauga un comentariu