Cancan ultimă oră

Mihai Mărgineanu are o soție superbă. Cum arată cea care i-a furat inima actorului

Publicat: 17 ian. 2021

Mihai Mărgineanu a devenit cunoscut mulțumită carierei sale muzicale, dar și serialului „Las Fierbinți” de la Pro TV, lumea fiind curioasă să afle cât mai multe amănunte din viața sa. Fanii vor să știe cu cine se iubește și cum arată cea care l-a cucerit.

Ardiles, așa cum este renumit datorită rolului său din producția TV, are alături o femeie superbă. Artistul și frumoasa brunetă, pe nume Andreea, sunt împreună de foarte mulți ani. Soția actorului este o prezență delicată și cu o frumusețe aparte.

Frumoasa brunetă l-a cucerit complet pe Mihai Mărgineau, făcându-l să se așeze la casa sa. Cei doi au împreună și doi copii, Alexandra și Tudor, vedeta preferând să păstreze viața privată departe de lumea tabloidelor și să nu apară pe sticlă alături de parteneră.

 

Mihai Mărgineanu are o soție superbă. Cum arată cea care i-a furat inima actorului

Mihai Mărgineanu și Andreea s-au căsătorit în vara lui 2008, într-o ceremonie specială care a fost organizată pe plajă. Nunta a fost una rapidă și restrânsă, însă nu înainte de a ajunge în fața Ofițerului Stării Civile. Cu siguranță, nu vor uita acest moment!

Vedeta din serialul „Las Fierbinți” avea să povestea în urmă cu ceva timp că el a fost cel care s-a ocupat de toate amănuntele care au ținut de ziua nunții, în afară de rochia de mireasă. Ținuta soției sale a fost realizată de prietenele Andreei, bruneta optând pentru o rochie simplă, dar elegantă.

Renumitul cântăreț a mărturisit că întreaga idee a ceremoniei de pe plajă a plecat de la o discuție cu soția sa, care avea să-i declare că vrea să meargă desculță la propria nuntă. Acela a fost momentul în care actorul s-a hotărât că vrea să o ia de soție.

Adauga un comentariu