Magazin

Mihai Mitoseru a simtit nevoia unei schimbari de look – Vezi reactia mamei lui

Publicat: 03 oct. 2012

Mihai Mitoseru a simtit nevoia unei schimbari si astfel s-a gandit sa-si umple fata de piercinguri.

Rolf Buchhol, cel care a intrat in cartea recordurilor pentru numarul mare de piercinguri aplicate pe corp, este, se pare, sursa de inspiratie pentru Mitoseru si iubita lui.

Cei doi si-au schimbat look-ul! Asadar, de la muzica de club a trecut la rock, iar de la infatisarea de om cuminte a trecut la cea de baiat rau.

El si-a facut aparitia in platoul emisiunii Drept la Tinta, de la Kanal D, imbracat ca un rocker. Cat despre Noemi, ei bine, iubita lui Mihai a ales sa poarte o rochie de mireasa, insa machiata foarte puternic si cu un piercing in nas.

Colac peste pupaza, in emisiune a intrat in legatura telefonica mama lui Mihai, care nu s-a aratat prea incantata de schimbarea de look a fiului ei.

„Vrei sa ajung la spital? Doamne, Dumnezeule, cum sa faci asta? Eu nu te-am educat asa. Noemi, tu esti fata cuminte. Ce s-a intamplat cu voi?”, a spus mama lui Mitoseru la tv.

Sursa: click.ro

Comentarii
  • Ce fain! Parca e sandilau. Si-a pus alea ca sa-si aminteasca cam cate salturi a facut de la accidentul d emasina pe care l-a provocat, cand a fugit si si-a lasat prietena sa moara pe marginea drumului.

  • Da ce sa mai… fiecare cu piticii lui ..dar Mitoselu avea cit decit o imagine pasnica… dar daca el a ales stilul asta… cum am mai zis… fiecare cu pitici lui….hihihihihi….

Adauga un comentariu