Actualitate

Mihai Mitrache, declaraţii halucinante despre DNA: Trebuie să îl ia pe C apoi urmează și fi-su – AUDIO

Publicat: 18 sept. 2020
mihai mitrache și Nicușor Dan
mihai mitrache și Nicușor Dan

Mihai Mitrache se afla, din nou, în centrul unui scandal. De această dată, controversatul om de afaceri menţionează faptul că are conexiuni cu serviciile secrete şi cu DNA.

Protejat de Nicușor Dan, Mihai Mitrache apare într-o înregistrare în care se laudă că ştie cine va fi arestat. Înregistrarea a fost făcută publică de stiripesurse.

Mihai Mitrache vorbeşte despre DNA: Trebuie să îl ia pe C apoi urmează fi-su

Înregistrările incendiare îl au în prim plan pe Mihai Mitrache, un cunoscut om de afaceri din Bucureşti, dar şi un om cu multe conexiuni în lumea interlopă, un om care s-ar părea, conform unor bănuieli, că face trafic de droguri şi carne vie. În înregistrarea făcută publică de site-ul stiripesurse.ro se aude Mihai Mitrache care se laudă că ştie cine urmează să meargă la DNA şi mai ales că ştie cine va fi arestat. Conform declaraţiilor de acesta, omul de afaceri ar avea legături cu serviciile secrete din România.Totuşi, este de menţionat faptul că nu se cunoaşte cu exactitate veridicitatea afirmaţiilor făcute de acesta, dacă sunt adevărate, sau nu.

” La mulţi ani! A luat COVID Lupu, i-a dat şi lui Goliat.
Ce rău îmi pare. A dat norocul oleacă.

Trebuie să vină mâine la DNA, că dacă nu, termenul următor o să îl ia cu arcanul.

Oricum, pe C oricum îl ia, anul ăsta e ca şi arestat. Urmează fi-su, lui nevastă-sa o să îi cadă scaunul. Uşor, uşor, toate… **** de drogaţi.

Vezi ai ADP i-a închis tot. Lupu e la Spitalul Militar, ştiu tot. Am pe surse numai servicii” menţionează Mihai Mitrache

Înregistrarea cu Nicușor Dan a fost publicată de Dana Budeanu

Comentarii
  • Lipsește alimasteanu. Ăștia corupții cuplați cu tâlharii nu mai trebuie sa ajungă la tribunal. Direcția cimitir. Altfel trebuie sa devenim toți tâlhari și corupți,pt a putea supravețuitorilor.

  • Bravo d/lesi spre cinstea dvs e faptul ca ati sesizat bine ca Nicusor e de partea interlopilor sinu a bucurestenilor adevati.ce cauta in tribunal,in loc de parlament ,de unde era retribuit de noi?cum poate distruge un parc luind aparare interlopilor?pai asta penrtru cevrea oare la Primarie?sa ajute hotii si interlopii si nici decum bucurestenii.Avetin grja iubiti bucuresteni si izbiti/lsa nu se vada.e cel mai mare farseor si trebuie alungat d8in preajma dvs.nu sunt fan nici psd si nici firea ,daracest individ e mai periculos decat toti.idem si Rares Bogdan cu Orba,n,care defaimeaza organele statului.PNL sa mearga la reciclare cu indivizii sai inculti si hoti.Va doresc numai bine in alegerea unor conducatori adevarati iar Nicusor si clica sa co Orban,Rares Bogdan si chiar Voiculescu ,sa plece departe de noi,caci ne e teama de conta inare cu idei fasciste,vorba lui CPT. balaban gheorghe vdin barlad

Adauga un comentariu