Magazin

Mihai Morar a fost PALMUIT in direct de Adela Popescu – FOTO

Publicat: 21 iul. 2015
Se pare ca Mihai Morar are parte numai de peripetii in platoul emisiunii sale „Rai da’ buni”. Dupa ce anul trecut a daramat scara pe care se urcase asistenta sa, ieri seara a fost palmuit in direct de catre actrita Adela Popescu. Adela a povestit ca a concurat cu Oana Zavoranu pentru rolul de femeie dura in serialul „Numai Iubirea”, insa nu a avut succes in fata brunetei.
„Am fost la castigul pentru „Numai Iubirea” si am concurat pentru rolul negativ cu Oana Zavoranu, iar rolul l-a luat ea fireste. Dar pentru ca am dat o proba buna, s-a inventat un rol si pentru mine, si asa am devenit sora Oanei Zavoranu in „Numai Iubirea” si asa a inceput totul,” a declarat Adela Popescu, la emisiunea „Rai da’ buni”, de la Antena Stars.
Actrita i-a facut lui Mihai Morar o demonstratie, in direct, cu felul in care a jucat pentru proba de obtinere a rolului de fata rea. La un moment dat, dupa un schimb de replici, Adela l-a pocnit peste fata pe Mihai Morar. Prezentatorul a ramas socat si abia si-a mai gasit cuvintele.”Bai, a durut”, a spus Morar, dupa ce s-a tinut cateva secunde de obraz.Adauga un comentariu