Actualitate

Mihai Morar a vorbit despre situatiile tensionate dintre el si sotie

Publicat: 17 iul. 2019

Mihai Morar si sotia lui, Gabriela, au ajuns sa aiba discutii in contradictoriu din cauza faptului ca prezentatorul TV pune monopol pe bucatarie. Desi nu gateste, acesta ocupa spatiul alocat pentru pregatirea mancarii, incurcand-o astfel pe Gabriela.

Atunci cand nu are emisiune la Radio ZU alaturi de colegul si prietenul lui, Daniel Buzdugan, sau nu este la Antena Stars, unde prezinta emisiunea "Rai da' buni", Mihai Morar se relaxeaza in familie, alaturi de Gabriela si gemenele lor, Mara si Cezara. In rest, isi rezerva timp pentru el.

"Eu stau cel mai mult in bucatarie din toata familia, dar nu ca sa gatesc. Bucataria este locul meu de liniste, ma trezesc inclusiv in weekend primul din cauza defectului profesional. Ma trezesc pe la 6.00-6.30 si acela e momentul meu cu mine, mi-l petrec in bucatarie. Stau mult in bucatarie, pentru ca sunt pasionat de cafea. Fac cafea proaspat prajita. Pana sa beau o ceasca, pot sa arunc 5, pentru ca nu imi place la gust, o macin in bucatarie, adica e ritualul meu. Dupa care ma pun sa citesc carti, reviste sau scriu. Deci bucataria este cumva altarul meu din casa, dar nu ma ating de nimic altceva. Chiar avem certuri in bucatarie, avem certuri in casa din cauza faptului ca am ocupat prea mult bucataria cu cartile mele, cu revistele mele, cu cafeaua, rasnita, etc si nu mai e loc pentru gospodine in bucatarie", a declarat Mihai Morar.

In ceea ce priveste prietenia cu colegul Daniel Buzdugan, aceasta dureaza de mai bine de 15 ani. Cei doi reusesc sa se completeze perfect, secretele dezvaluindu-ni-le chiar Mihai Morar. "Daniel ma stie foarte bine, eu il stiu foarte bine, ii stiu defectele, el imi stie defectele si incercam sa facem slalom printre ele. Spre exemplu, daca pe el il deranjeaza sforaitul meu si pe mine ma deranjeaza sforaitul lui, intotdeauna cand mergem undeva la un eveniment in tara, avem 2 camere, daca se poate nu cu perete comun, ca sa nu auzim sforaitul prin perete, in rest nu avem de ce sa ne certam. De la masini nu ne certam pentru ca el nu are permis de conducere, deci eu sunt soferul lui de lux, de la femei nu ne certam pentru ca l-am cunoscut casatorit , dupa care i-am luat bunul exemplu imediat, nu avem ce sa impartim, in afara de astea 3 ore de emisiune pe zi la radio Zu, chiar nu avem nimic de impartit", ne-a povestit, Mihai Morar, zilele trecute, la un concurs de clatite, unde a fost amfitrion alaturi de Daniel Buzdugan.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit