Sport

Mihai Nesu este un exemplu pentru un star mondial: ”De la el am invatat”

Publicat: 22 nov. 2018
1

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din lume are o stransa relatie de prietenie cu fostul stelist Mihai Nesu, retras din activitate dupa un accident teribil suferit in timpul unei sedinte de pregatire de la Utrecht, scrie ziare.com Belgianul Dries Mertens de la Napoli spune ca a primit o adevarata lectie din partea lui Nesu, de la care a invatat sa lupte si sa se bucure de fiecare moment indiferent de greutatile prin care trece.

"Nu trebuie sa te uiti inapoi si sa te intrebi 'Ce ar fi fost altfel?' Trebuie sa traiesti viata asa cum e si sa te bucuri de fiecare moment. Asta este ceea ce am invatat de la Mihai", a spus Mertens pentru Voetbal Primeur.

 

Mihai Nesu primeste o veste exceptionala! Elvetienii au inventat un dispozitiv care i-ar schimba intreaga viata
 Apoi, Mertens s-a declarat mandru de felul in care Mihai Nesu a trecut prin aceasta situatie delicata.
"Daca mi s-ar fi intamplat mie, le-as fi zis sa-mi dea o pastila si gata! Dar Mihai a luptat si, chiar daca a ajuns intr-un scaun cu rotile si nu poate manca singur, a infiintat fundatia Mihai Nesu, iar acum ajuta copii care au probleme similare. Daca ma intrebati pe mine, el este cea mai fericita problema din lume. Acum traieste in Romania cu familia sa, unde l-am vizitat anul trecut. Am iesit la cina si am vizitat centrul orasului impreuna. Am fost atat de mandru de el!", a mai spus Nesu. Mihai Nesu s-a accidentat grav in timpul unui antrenament al formatiei Utrecht, din mai 2011.

Adauga un comentariu