Cancan ultimă oră

Mihai Petre și Elwira Duda au dat lovitura la Asia Express: Ce a câștigat cuplul de dansatori

Publicat: 21 sept. 2021
Mihai si Elwira Petre
Mihai și Elwira Petre sunt printre favoriții câștigării actualei ediții Asia Express

Considerați de mulți ca favoriți la câștigarea celei de a patra ediții a reality-show-ului „Asia Express“, difuzat de Antena 1, Mihai Petre și Elwira Duda au câștigat prima imunitate pe „Drumul Împăraților“.

După mai multe probe, difuzate în 3 emisiuni, cuplul de dansatori s-a dovedit a fi cel mai motivate și mai inspirat în luarea deciziilor, aceștia fiind primul cuplu care au atins steagul Asia Express și au ajuns la Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

Drumul până la prima imunitate nu a fost deloc simplu, toți concurenții dând tot ce au putut în cursă pentru a merge mai departe.

În primele 3 zile de emisiune, cursa a fost plină de suspans, cuplurile fiind obligate să treacă prin momente grele și să întâmpine diferite probleme. Nimeni nu a cedat și lupta s-a dat până în ultima clipă.

Mihai si Elwira Petre

Mihai Petre și Elwira Duda, primii la ruinele din Assos

Cele nouă echipe au fost așteptate de prezentatoarea reality-show-ului, Irina Fodor, într-un peisaj mirific. Frumoasa brunetă le-a așteptat pe cupluri printre ruinele din Assos, în templul zeiței Atena.

Primii ajunși la ruinele din Assos au primit darul cel mai râvnit, imunitatea.

Pentru reușita lor, Mihai Petre și Elwira Duda au primit 100 de euro și imposibilitatea de a părăsi competiția. În plus, cei doi mari dansatori s-au ales cu o zi de odihnă, mașină la scară, cazare, mâncare și distracție.

„Parcă simți așa că ți se relaxează toată musculatura”, a spus în momentul anunțării rezultatelor Elwira Duda, soția lui Mihai Petre.

„Am fost foarte impresionată de modul în care ați ajuns la mine toți”, le-a spus Irina Fodor, înainte de a anunța câștigătorii.

Pe locul al doilea s-a clasat cuplul Cosmin și Eliza Natanticu, iar pe locul trei au ieșit Lidia Buble și Estera.

Mihai si Elwira Petre

Cine câștigă prima amuletă

În timp ce Mihai Petre și Elwira Duda au plecat să se bucure de beneficiile imunității, celelalte opt echipe și-au continuat drumul în lupta pentru câștigarea imunității.

Cele mai inspirate s-au dovedit a fi surorile Lidia și Estera Buble, care au ajuns primele la Irina Fodor. Au fost urmate de Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și de Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco.

De precizat că toate echipele trebuiau să-i aducă Irinei Fodor niște monede pe care trebuiau să le găsească. Cum Patrizia și fiul ei nu au reușit să strângă numărul necesar de monede au fost nevoiți să aștepte 15 minute de penalizare până să afle că se pot bate pentru amuletă.

Mihai si Elwira Petre

În această seară, un alt cuplu va deveni imun în nominalizarea cursei pentru ultima șansă, deoarece o nouă imunitate este pusă în joc de către Irina Fodor.

Astfel, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco vor lupta pentru amuletă. Cele trei echipe vor trece prin mai multe provocări într-un sat pescăresc, iar la final cei mai norocoși vor primi 1.000 de euro și un avantaj substanțial într-o cursă în care imprevizibilul situației poate schimba clasamentul în orice moment.

Mihai si Elwira Petre

Adauga un comentariu