National

Mihai Razvan Ungureanu catre Avocatului Poporului: Sesizati CC cu privire la referendum sau demisionati!

Publicat: 11 iul. 2012
1
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu i-a trimis, ieri, o scrisoare deschisa lui Valer Dorneanu, care detine interimar functia de Avocat al Poporului, cerandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonantele legate de functionarea CC si de referendum sau sa demisioneze, informeaza agentia de stiri Mediafax.
„Nu inchinati 45 de ani de munca in domeniul juridic pentru interese meschine de partid. Sesizati Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate privind Ordonanta 38/2012 si Ordonanta de Urgenta 41/2012, iar daca nu puteti, daca presiunile partidului sunt mai mari si mai puternice decat respectul pe care il datorati poporului si Constitutiei, atunci dati-va demisia. Vom intelege si poate va vom respecta in continuare”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu in scrisoarea deschisa.
El ii spune lui Valer Dorneanu ca acesta a ajuns prin forta imprejurarilor cel care poate opri alunecarea periculoasa a Romaniei pe panta disolutiei statului de drept.
Ungureanu ii cere lui Valer Dorneanu „sa ramana cu numele nepatat”.
„Dati-va sansa de a ramane cu numele nepatat si o cunostiinta nepatata, iar noua dati-ne sansa de a ne recupera tara. Sunteti Avocatul Poporului, popor care nu se rezuma la «popor PSD sau USL» si din care fac parte si sutele de cetateni care v-au solicitat sa va indepliniti atributiile de serviciu. Va cer domnule profesor sa aparati asa cum spune Constitutia drepturile si libertatile cetatenilor din aceasta tara si nu pe cele ale unor indivizi vremelnici ilegal, aflati la carma statului”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu.
Scrisoarea deschisa adresata Avocatului Poporului este semanta de „prof. univ. Mihai Razvan Ungureanu” care precizeaza ca a facut aceasta scrisoare „in numele sutelor de cetateni ai Romaniei, care i-au solicitat, prin petitii, in ultimele zile, Avocatului Poporului sa-si indeplineasca atributiile”.
Comentarii
  • Nume si constiinta nepatate??!! Este vreun politician care sa poata „arunca piatra” ?! De ce nu s-a sesisat celalalt „avocat al poporului” cand sutele si miile de cetateni au fost jigniti, alungati din tara ( pe care vreti sa o recuperati), cand au fost taiate abuziv salariile cand se putea trece peste criza taind de la ministerele bogate (fara partii si patinoare si parcuri in paduri se putea)? De ce sa se sesizeze acum ? Nu mai cred in nimeni! In asa stadiu ne-ati adus. Si in alte vremuri (politice) s-a furat dar VOI ati ridicat la rang de arta furtul, minciuna, coruptia,si mai ales fatarnicia.

  • Oare ce inseamna acel deget ridicat?!…pare a fi o amenintare”stati cuminti si flamanzi oriunde va aflati”!.Ar fi bine ca d-l MRU,sa nu se compromita,este pacat.Poporul trebuie lasat sa-si hotarasca soarta,ptr.ca fiecare este constient de ceea ce va vota la referendum.

  • MRU,stai nene bland ca inca nu ai ajuns un nou Basescu!.ti-ai ratat sansa de a fi cineva in momentul cand ai batut palma cu Diavolul(base) si asa ai ajuns altcineva iar acum te tarasti in trena Noii Drepte! asta-i viata,uneori mai si pierzi(e bine ca raman macar EUROII de la OMV)

  • Unii chiar au nevoie de non valori si plagiiatori la conducere, ca doar asa isi ascund si ei nimicnicia, incompetenta si vulgaritatea cu care isi posteaza opiniile. La asa premier plagiator, asa populatie nenorocita, cu creierele spalate de antene!

Adauga un comentariu