National

Mihai Razvan Ungureanu despre planul lui Iohannis pentru turul doi

Publicat: 02 nov. 2014

Vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu, a vorbit despre planul pe care Klaus Iohannis il are in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca Iohannis mizeaza in turul doi pe votul celor care nu au votat PSD, printre care si electoratul UDMR.

„Incerc sa va descifrez ce a spus Iohannis. Pentru orice decizie pe care o vom lua, vom pastra timp destul ca sa ne gandim cum e de facut. Contam foarte mult pe votul celor care in turul intai au mers pe candidati ai dreptei, fara neaparat sa insemne operatiuni de negociere. Desigur, domnul Iohannis are votul diasporei si votul comunitatii maghiare”, a spus Razvan Ungureanu la postul Romania TV.

„De obicei, in turul intai, comunitatea maghiara merge alaturi de candidatul hotarat de UDMR, insa in turul secund se orienteaza dupa candidatul dreptei sau, mai bine zis, dupa cel care nu e PSD”, a mai spus Ungureanu.

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit rezultatelor exit poll realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Cel mai probabil, Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll), nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.

Dan Diaconescu a obtinut in jur de 4 procente la alegerile prezidentiale 2014loading...

Comentarii
  • Stimate MRU va realiza un rezultat surprinzatoe daca nu va ignora diaspora si vorora le va explica printr-un exercitiu de efort in a deschide pliscul minim un proiect concret prin care ii va astepta sa revina in tara de nu la parinti macar pentru recunoasterea demnitatii cuvenite pentru efortul de a slugari pi altii chiar prin a li se creea facilitati pentru a deschide aici mini afaceri, incepand chiar cu eliminarea conditiionalitatilor de varsta in Programul SRL-D, daca nu prin dimunuarea birurilor fiscale. PRAFILOR haidem la vot in turul doi pentru viitorul acestui minunat popor si demonstrarea intelegerii exercitiului democratiei….

Adauga un comentariu