National

Mihai Razvan Ungureanu reafirma parteneriatul lui cu PDL

Publicat: 16 mai 2012
1

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Zalau, ca parteneriatul lui cu PDL continua, pentru ca au deocamdata un drum si un tel comun, sustinand ca „ultimul cuvant va fi peste ani”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat la Zalau, unde a participat la lansarea candidatilor PDL Salaj, daca va intra in PDL sau daca va candida pentru o functie in acest partid, Ungureanu a declarat ca parteneriatul lui cu PDL continua.

Parteneriatul meu cu PDL continua, iar ultimul cuvant va fi peste ani. Avem deocamdata un drum comun si un tel comun. Ce va urma, ramane de vazut. Visul meu este sa existe o opozitie unita, care sa devina putere. Venim cu gandul ca am platit toti foarte greu pentru ca Romania sa nu se prabuseasca”, a spus Ungureanu.

Potrivit sursei citate, PDL a fost partidul care l-a sprijinit, iar Guvernul condus de el nu a promis oamenilor ce nu a putut da.

Politica este unul din cele mai frumoase acte de patriotism fata de tara. In cele 90 de zile de guvernare, n-ati auzit din partea noastra promisiuni, nu ne-ati auzit oferindu-va ce nu putem da. Este asta o dovada de morala? Da!”, a declarat Ungureanu.moldo

Ungureanu a declarat ca s-a aflat miercuri la Zalau pentru ca il leaga o mare prietenie de presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei, dar si pentru ca vrea sa plateasca o datorie de suflet fata de acesta, pentru ca i-a fost solidar in Guvernul condus de el.

„Il pot rasplati aratandu-i solidaritate in lupta cu raul. Nu e doar prietenie, e solidaritate, lucru care va face Romania noua, curata”, a afirmat Ungureanu.

Lansarea candidatilor PDL Salaj a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, la aceasta participand aproape 800 de persoane.

Deputatul PDL Lucian Bode declara, vineri, ca Mihai Razvan Ungureanu va participa la lansarea candidatilor PDL Salaj pentru alegerile locale, mentionand totodata ca fostul premier a fost invitat la evenimente similare ale PDL din alte judete.

Bode spunea ca, din cate stie, Ungureanu a fost invitat la lansarile candidatilor PDL din judetele Maramures, Bacau, Calarasi.

„Domnul Mihai Razvan Ungureanu, chiar daca nu este membru PDL, este un om politic iubit si respectat la nivel national”, mai declara Bode.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca el nu a fost informat de prezenta lui Mihai Razvan Ungureanu la lansarea candidatilor PDL Salaj, „dar, daca e prezent, cu atat mai bine”.

Sursa: gandul.info

Adauga un comentariu