Actualitate

Mihai si Iulia Albu au o fiica superba de 9 ani. Mama ei nu o expune prea mult, insa recent a facut publica acesta poza

Publicat: 04 iul. 2018

Iulia Albu este recunoscuta datorita extravagantei de care da dovada la fiecare aparitie publica, insa, pe cat este de excentrica pe micile ecrane, pe atat este de exigenta in postura de mama.

Cu toate ca incearca sa-i insufle si fiicei atitudinea fashion si dragostea pentru arta modei, Iulia Albu nu se declara o mama foarte indulgenta si nu-si doreste ca micuta Mikaela, fata ei si a celebrului creator de incaltaminte, Mihai Albu, sa devina un copil rasfatat care sa primeasca totul de-a gata.

"Are voie sa fie un copil care sa aiba acces la multe lucruri, dar nu vreau sa ajunga un om fara capatai. Din acest motiv trebuie sa-i dam niste lectii de viata atunci cand acestea se impun. Ii oferim totul, dar cu moderatie pentru ca nu-mi doresc un copil din acela extrem de rasfatat care sa ajunga dupa 18 ani o persoana fara capatai", declara Iulia Albu.

Acum, Mikaela s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, este eleganta, este rafinata, are gesturi fine si este foarte cocheta. Micuta a implinit anul acesta varsta de 9 ani si, asa cum putem observa din fotografia postata de Iulia Albu pe o retea de socializare, micuta ii calca pe urme, avand deja dezvoltata atitudinea necesara pentru a poza cu succes.

Fosta sotie a lui Mihai Albu a declarat ca nu-si doreste, cel putin deocamdata, ca Mikaela sa intre in lumea modei: "Nu-mi doresc asta pentru ea in acest moment. Este important sa-si vada de scoala. Noi avem shooting-uri pe care le facem impreuna, dar care nu sunt pentru public", a adaugat Iulia Albu.

Dupa 8 ani de casatorie, Iulia (37 ani) si Mihai Albu (55 ani) au divortat in 2013, iar de curand jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" a declarat la Kanal D ca relatia cu actualul sau iubit a avansat si a ajuns la alt nivel, dand astfel de inteles ca cererea in casatorie a fost facuta, dar nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii despre posibila logodna: "Nu mai e doar iubitul meu. Suntem de mai mult timp impreuna si suntem in alta etapa, dar despre asta vom discuta la un moment dat."loading...

Adauga un comentariu