Magazin

Mihai Traistariu isi vinde Porscheul Boxster – Vezi motivul invocat

Publicat: 21 nov. 2012
1

In 2007, era cel mai tare din parcare, la volanul masinii sale Porsche Boxster de culoare violet pe care a dat, la acea vreme, 51.000 de euro. Acum, insa, Mihai Traistariu se chinuieste sa scape de autoturism.

De aproximativ patru luni, artistul a scos la vanzare Porsche-ul decapotabil, la un pret de numai 15.000 de euro, negociabil, iar motivul principal pentru care s-a decis sa renunte la el e lipsa de confort.

„Este o masina fitoasa si prea mica. Nici sex nu se poate face in ea! Astept un cumparator cat mai repede!”. In plus, artisul a constat o defectiune la motor.

Dupa ce a mers toata Autostrada Soarelui fara apa la motor, acesta a crapat la propriu. De-atunci, artistul si-a pierdut vremea cautand un motor nou, insa a hotarat ca cea mai buna solutie ar fi sa o vanda. Prietenul lui, Costi Ionita, i-a promis, la un moment dat, ca ii va prezenta ca posibil cumparator un colectionar de masini de vedete, insa nu i-a mai dat nici un semn de-atunci, asa ca talentatul cantaret a dat anunt pe mai multe site-uri auto.

Sursa: click.ro

Comentarii
Adauga un comentariu