Magazin

Mihai Traistariu, transformare. A reusit sa slabeasca 7 kilograme: „E dificil”

Publicat: 22 nov. 2018
1

Sambata, 24 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Mihai Traistariu o va imita pe Thalia si va primi multe complimente din partea colegilor pentru aceasta transformare.

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii, ii va remarca frumusetea picioarelor. La fel va face juratul Cristi Iacob. "Chiar ai picioare frumoase!", va spune acesta. "De cand am slabit sapte kilograme si merg regulat la sala, picioarele mele arata mai bine", precizeaza Mihai.

Citeste si: Dieta saraca in proteine – cheia longevitatii si imbatranirii sanatoase a creierului

Mihai Traistariu crede ca Thalia este cel mai complex personaj pe care l-a interpretat pana acum la "Te cunosc de undeva!". "In primul rand, pentru ca este pentru prima data cand dansez de la inceputul pana la finalul melodiei. Nu mi-am inchipuit ca este atat de dificil sa canti si sa dansezi in acelasi timp. La un moment dat, nu mai aveam suflu… In al doilea rand, pentru ca am de interpretat un personaj feminin, iar eu m-am simtit jenat de fiecare data cand a trebuit sa ma transform intr-o femeie. De la editie la editie insa am devenit mai dezinhibat. Insa tot mi-e greu, pentru ca Thalia este frumoasa, senzuala, iar pentru mine e dificil sa ma pun in pielea ei. In plus, va fi pentru prima data cand voi aparea pe scena atat de sumar imbracat… Vom vedea ce va iesi. Cert este ca am repetat foarte mult pentru acest rol, la hotel, in magazine, in masina.", spune Mihai.

Adauga un comentariu