Diverse

Mihai Voropchievici a avut dreptate – A prezis ca va ninge puternic in luna martie. Ce urmeaza

Publicat: 21 mart. 2018

La rubrica „Meteorologie din batrani”, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum va fi vremea in luna martie. Mihai Voropchievici a prezis vremea, chiar daca nu a nimerit exact zilele in care va ninge.  In mare parte a nimerit vremea surprinzatoare cu care ne confruntam zilele acestea, chiar daca nu a stiut sa dea datele exacte in care va ninge.

Cert este ca numerologul Mihai Voropchievici, care este invitat permanent in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3 a spus ca va ninge. Ce urmeaza dupa acest episod de iarna severa? Afla din randurile de mai jos!

„Vremea se schimba de la o zi la alta, certitudini nu mai avem. Noi facem o mica reproducere a unei prognoze veche, veche din batrani a lunii martie.Perioada cuprinsa intre 1 martie si 5 martie va fi senin si frumos, dar noaptea va fi frig. In zilele de 17, 18, 19 martie, va ninge. N-o sa ninga neaparat in Bucuresti, dar in tara.

Intre 20 martie si 23 martie este o perioada buna si placuta. Pe 24 martie, va fi un vant puternic, iesit din comun. Intre 25 martie si 26 martie sunt zile ploioase.In zilele de 27 si 28 martie revine vantul puternic, va fi si zapada, viscol. 29, 30 si 31 martie sunt zile cu vreme placuta. Va fi o luna martie cam in trendul lunii februarie” a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, in emisiunea ”Adevaruri Ascunse” cu Dana Chera.loading...

Adauga un comentariu