Diverse

Mihai Voropchievici – Cum va fi luna aprilie pentru fiecare zodie in parte

Publicat: 06 apr. 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a facut previziunile runelor pentru cea de-a patra luna din an. Vestile sunt bune pentru unii nativi, si mai putin bune pentru altii. Horoscop lunar aprilie 2018 Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec 

Berbecilor li se recomanda ca toata luna aprilie sa fie mai rabdatori, sa astepte si sa nu forteze mana norocului. Toate situatiile benefice vor veni asupra lor doar daca dau dovada de mai multa rabdare.

Taur 
Pentru Tauri va fi o luna benefica, cu o suita de schimbari majore, care vin peste ei intr-un viitor apropiat. Va fi bucurie mare in casa Taurului, spune numerologul.

Gemeni 
Pentru Gemeni va fi o situatie duala, intocmai ca si zodia lor: Ei au ca variante: sa isi caute de lucru (o munca mai buna/mai eficienta), fie sa isi caute un alt spatiu de locuit, o casa noua, pentru ca este primavara.

Rac 
Racii au o luna in care vor primi vesti bune. Vor primi tot felul de gratificatii, cadouri, atentii, atat din partea colegilor, cat si din partea partenerilor de viata.

Leu 
Pentru ca Leii au considerat ca luna aprilie va fi una grea, au cerut protectie, ca sa nu fie prinsi pe picior gresit. Ei intra astfel sub incidenta protectiei divine.

Fecioara 
Pentru Fecioare, luna aprilie va fi una de probe, de incercari. Acest lucru implica asupra nativilor din zodia Fecioara sa aiba foarte multa forta, tarie, sa treaca peste aceasta luna putin mai grea, care debuteaza mai circumspect si mai greu pentru ei.

Balanta 
Balantele au fost putin incercate. Acum, li se spune ca au dat lovitura si au castigat pe toate planurile. Mihai Voropchievici spune ca toate Balantele sunt pe cai mari in aprilie.

Scorpion 
Toate gandurile si framantarile pe care le au Scorpionii isi vor gasi rezolvarea cu ajutorul divinitatii. Divinitatea va fi alaturi de ei in toate demersurile pe care le intreprind pe parcursul intregii luni
.
Sagetator 
Sagetatorii sunt la o rascruce importanta in aceasta luna. Vor afla un adevar extraordinar de important care le poate marca viata, dar care le-o poate si schimba. Cei care au facut lucruri bune, vor primi lucruri fantastic de bune.

Capricorn 
Capricornii au o luna in care isi pot gasi rezolvarea intrebarilor si problemelor care ii framanta. Asta o pot face cu cei de la locul de munca, dar si cu cei de acasa, a afirmat numerologul. Va fi o luna mai grea, cu tot ce inseamna provocari pe sistem psihic.

Varsator 
Varsatorii au o luna in care trebuie sa fie foarte atenti. Tot ceea ce fac pot sa produca undeva lucruri neplacute. Se afla pe o pojghita de gheata foarte subtire si ar trebui sa fie atenti la cum actioneaza.

Pesti 
Pestii sunt sfatuiti sa schimbe optica. Daca au fost buni, sa devina mai rai. Daca au fost prea rai, sa devina mai buni. Toata luna ar trebui sa fie atenti.

Previziunile numerologului Mihai Voropchievici au fost facute in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

preluat de pe huffloading...

Adauga un comentariu