Magazin

Mihai Voropchievici horoscop chinezesc 2019. Anul Mistretului de Pamant. Calculator zodie

Publicat: 02 feb. 2019

Anul nou chinezesc 2019, Mihai Voropchievici a facut previziunile pentru Anul Mistretului de Pamant. Pe 5 februarie intram in noul an chinezesc.

Ce ne aduce anul Mistertului (Porcului)  de Pamant
Toate motivatiile si initiativele pozitive ale zodiilor sunt bine venite. Nu este cazul sa fiti negativisti este loc de comunicare foarte multa.

Noul an chinezesc aduce abundenta din toate punctele de vedere.

Culorile norocoase in noul an chinezesc
Galben, gri, maro si auriu.

Horoscop chinezescCifrele norocoase
2, 5 si 8.

Horoscop Chinezesc pentru fiecare zodie – Anul mistretului de pamant
Afla ce zodie esti in horoscopul chinezesc.

Sobolan
Este un an cu tensiuni in cuplu. Scapa de prieteniile false. Bani primesti doar daca muncesti anul acesta. Este recomandat sa faci economii, insa este obligatoriu sa-ti platesti toate datoriile. Cariera. Nu cere si ti se va da. Sanatate. Lipsa de energie, mai putin efort fizic, dar mai mult efort mental.

Bivol
Dragoste – relatia se imbunatateste. Este un an bun pentru  cei care nu au copii. Iar cei singuri isi vor gasi partenerul.

Tigru
Dragoste – Viata sentimentala, ori va refugiati in munca. Sanatate – aveti energie scazuta, dar debutati cu energie mare lunile viitoare.

Iepure
Cei singuri gasesc dragostea in locuri noi. Cu banii veti fi stabili, doar daca va faceti bine planurile. Trebuie achitate datoriile vechi. Cu sanatatea veti sta bine, dar se recomanda sa fiti atenti la ce mancati.

Dragonul
Dragostea este la voi in crestere, poate sa apara un copil daca vi-l doriti. Fiti cat mai naturali, lasati falsitatea. In cariera nu sunt schimbari mari. Sanatatea – nu va mai stresati este recomandat sa va faceti analize si sa mergeti la stomatolog.

Sarpe
Asculta si de sfatul altuia. Cu banii veti avea turbulente financiare, fii calm. Nu arunca banii pe nimicuri. In cariera fii concentrat, determinat si vei avea succes. Nu actiona pe impuls de moment.

Calul
Horoscop Chinezesc. Intelegerea in cuplu este mai presus decat sexul. Fii atent la cum te comporti cu rudele. Iarta si incecarca sa le oferi celor dragi putina dragoste. Cu banii vei sta bine, nu reusesti sa faci economii. In cariera este un an de socializare, pentru ca poti convinge lumea din jur. Cu sanatatea vei sta bine, daca ai grija la alimentatie si fa miscare. Anul 2019 va fi mult mai bun decat 2018.

Maimuta
Ceva provocari in dragoste in primavara. Lasati tensiunile.  Cei singuri isi gasesc perechea printre prieteni. Cu banii veti sta bine este un an bun de investitii in camin.loading...

Adauga un comentariu