Horoscop

Mihai Voropchievici, horoscop rune 16 – 23 mai 2021. Nativii din zodia Taur trebuie să fie pregătiţi pentru schimbări majore

Publicat: 16 mai 2021
Numerologul Mihai Voropchievici
Darurile runelor pentru săptămâna imediat următoare au fost menționate de Mihai Voropchievici

Horoscopul rune pentru perioada 16 – 23 mai 2021 a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici. Acesta a adus în discuţii darurile runelor pentru săptămâna imediat următoare.

Ce nativi trebuie să fie pregătiți pentru schimbări majore în această săptămână din mai aflați în rândurile de mai jos.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru nativii din zodia Berbec

Mihai Voropchievici anunță fertilitate și belșug, vise împlinite în scurt timp. De asemenea, numerologul transmite că dacă Berbecii vor copii, acum e momentul cel mai oportun.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Taur

Taurii care în momentul de față sunt o notă mai liniștiți sunt nevoiți să acționeze mai mult. Voropchievici îi anunță să fie pregătiți pentru schimbări de ordin major.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Gemeni

Gemenii s-au săturat locul de muncă și să stea peste program la serviciu și au decis să facă o plimbare. Astfel, Gemenii au parte de călătorii exotice, dar trebuie să aibă grijă să nu își uite niciun lucru important care trebuie pus în bagaj. De asemenea, sfatul primordial: Verificați ușa la plecare!

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Rac

Peste nativii din zodia Raci, horoscopul runelor anunță noroc cu carul și extrem de multe cadouri, atât de la prieteni, cât și de la partenerul de viață.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Leu

În ceea ce privește situația Leilor, aceștia trebuie să își analizeze un pic mai mult viața sentimentală și nu numai. Sunt nevoiți să își sbilească noi obiective pentru a atinge succesul! De asemenea, Mihai Voropchievici susține că Leii trebuie să își consolideze poziția, la muncă, dar și acasă.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Fecioară

Săptămâna aceasta este despre noroc. Însă, pentru a nu-l forța, nativii din zodia Fecioară trebuie să aibă o răbdare mai de fier.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Balanță

Săptămâna 15 – 23 mai 2021 le anunță pe Balanț că trebuie să se relaxeze și să ceară sfat celor din jur. De ce nu să uite de griji și mai ales cele legate de sănătatea proprie sau a unei persoane din viața lor.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Scorpion

Este rândul nativilor Scorpioni. Aceștia au călcat în butoiul cu fericire, spre mirarea lor. Nu mai durează mult și va apărea o dragoste nouă și pasionantă pentru cei singuri.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Săgetător

Săgetătorii se arată pregătiți de o viață nouă. Sunt gata să renască atât psihic și fizic.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Capricorn

Vești bune și pentru Capricorni. Aceștia dau lovitura! Numerologul susține că aceștia vor face în zilele ce urmează un salt calitativ în existență. Vi se schimbă mentalul și vor vedea totul cu alți ochi.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Vărsător

Vărsătorii au încă o săptămână de protecție divină totală care îi ajută să își rezolve problemele de zi cu zi.

Horoscop rune 16-23 mai 2021 pentru Pești

Ultimii, dar nu cei din urmă, nativii din zodia Pești trebuie să stea liniștiți acasă în așteptarea unei schimbări importante care va avea loc în curând. Se anunță lucruri importante.
Adauga un comentariu