National

Mihail Neamtu, anunt de ultima ora

Publicat: 16 mart. 2015
1

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a auntat luni, intr-un comunicat, ca a decis sa se retraga de la sefia partidului pe care l-a fondat, el mentionand ca va deveni tata.

„Exista momente in viata cand ierarhia prioritatilor noastre se reseteaza. O intamplare fericita petrecuta-n familia mea face obligatoriu acest anunt. Sunt astazi sot si viitor tata, ceea ce n-am fost in perioada fierbinte de structurare a miscarii Noua Republica„, afirma Neamtu in comunicat.

Citeste si Scandal urias intr-un partid din Iasi! Revolta impotriva presedintelui

„Trei ani de viata adulta i-am dedicat, cu timp si fara timp, vietii in Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astazi, 16 martie 2015, renunt la functia de Presedinte al singurului partid romanesc afiliat inca din 2013 la Alianta Conservatorilor si a Reformistilor Europeni”, anunta el.

Citeste si Incidente in Parlament: Mihail Neamtu a aruncat cu bani in Ponta!

„In ceea ce ma priveste, raman simplu membru al Partidului si voi sustine mai departe, in spatiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credinta”, mai spune Mihail Neamtu in comunicat.

Adauga un comentariu