National

Mihail Vlasov, client fidel al cazinourilor. A pierdut doua MILIOANE de euro intr-o noapte

Publicat: 19 mart. 2014
1

Mihail Vlasov si Gigi Becali spargeau milioane de euro pe noapte la ruleta si alte jocuri de noroc. Escapadele celor doi impatimiti se lasau chiar si cu imprumuturi la camatari. Vlasov lua si sute de mii de euro pe noapte de la ei ca sa joace la cazinouri. Informatiile au aparut intr-un dosar penal in care mai multi interlopi bucuresteni sunt acuzati de camatarie.

Citeste si: Mihail Vlasov, retinut de DNA – UPDATE VIDEO

Mihail Vlasov si Gigi Becali erau impatimiti ai jocurilor de noroc, potrivit unor surse din interiorul lumii cazionourilor. Cei doi pierdeau milioane de euro intr-o singura noapte la ruleta.

In ceea ce-l priveste pe Mihail Vlasov, acesta detina prima pozitie in top al celor mai mari cheltuieli facute in astfel de sali de noroc. Aproape doua milioane de euro a pierdut intr-o singura noapte. Urmatorul in top este Gigi Becali care a pierdut 900.000 de euro, iar top trei este completat de varul latifundiarului din Pipera, Giovanni Becali care a pierdut nu mai putin de 350.000 de euro, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Seful Camerei de Comert, Mihail Vlasov, ridicat de DNA – A fost prins in flagrant

Din cauza acestor sume colosale pierdute la ruleta, Mihail Vlasov apela des si la camatari. Aceste informatii au aparut intr-un dosar penal in care sunt judecati mai multi interlopi din Capitala. Acetia au povestit cum erau chemati in cazinouri sau mergeau ei la ponturi atunci cand stiau ca Mihail Vlasov ajunge in respectivul cazino si il imprumutau pe acesta cu sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost ridicat de catre procurorii DNA. Vlasov a fost dus la audieri, marti seara, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita.

Adauga un comentariu