Actualitate

Mii de elevi, liceeni, parinti si profesori vor fi cu ochii pe aceasta productie BZI LIVE! Despre cele mai importante, actuale probleme si informatii din educatie cu sefii ISJ Iasi – profesorii Mihaela Tura si Bogdan Barzoi

Publicat: 11 iun. 2018

Cu siguranta, marti 12 iunie 2018, incepand cu ora 13.00 mii de elevi, liceeni, parinti si profesori vor URMARI pe pagina de Facebook BZI.ro o productie BZI LIVE extrem de interesanta, proaspata, interactiva si actuala pe zona invatamantului preuniversitar! Invitati rigurosi, valorosi si strategi pe zona de management educational vor fi profesorii: Mihaela Tura (Fizica – Colegiul National Costache Negruzzi) si Bogdan Barzoi (Matematica – Colegiul National Emil Racovita) dar, mai reprezentativ, ei sunt cei doi inspectori generali adjuncti ai sefei Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi – prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas!

Concret, tocmai cu oamenii cheie care se ocupa si au in responsabilitate examenele esentiale programate in aceasta perioada anume Evaluarea Nationala (EN) si Bacalaureatul se va dialoga cu date si informatii de ULTIMA ORA! De asemenea, detalii ce tin de realitati, organiziare si proiecte din invatamantul iesean, aspecte din viata dascalilor si a unitatilor scolare, strategii de management vor fi alte elemente ce vor fi abordate cu cei doi esentiali coordonatori ai educatiei din judetul nostru!

Ramaneti pe pagina de Facebook BZI.ro pentru a afla cele mai noi date si informatii legate de educatie si, produsul media fiind unul interactiv si incisiv, puteti pune intrebari IN DIRECT pentru afla afla un raspuns pertinent si avizat la problemele sau nelamuririle avute, fie ca sunteti liceeni, profesori sau parinti!

Cei interesati pot pune intrebari invitatilor de marti, 12 iunie 2018, la BZI LIVE si vor primi raspunsuri in direct accesand pagina de Facebook a cotianului BUNA ZIUA IASI dar si sectiunea de comentarii de pe pagina www.bzi.ro.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu