Actualitate

Mii de ieseni au dat navala la Ciric de 1 Mai – FOTO,VIDEO

Publicat: 01 mai 2014

Numar record de ieseni la iarba verde, de 1 Mai. Astfel, inca de la primele ore ale diminetii, mii de persoane s-au ingramadit in zona de agrement Ciric, la traditionala portie de mici, insotita de berea rece. Toti cei prezenti s-au bucurat de vremea frumoasa, de spectacole, de trupe de dans, dar si de muzica populara.

Citeste si INCREDIBIL. Nu ai sa crezi cati mici mananca romanii de 1 Mai

 Asa cum era de asteptat, gratarele au sfarait inca de la ora 10:00, cand persoanele prezente aici au dat tonul distractiei de 1 Mai muncitoresc. Petrecaretii s-au adunat de la ora 10:00 in zona de agrement Ciric, acestia urmand ramana la iarba verde pana la ora 14:00. In zona de agrement au fost prezente si oficialitatile din Iasi, printre care s-a numarat si primarul Gheorghe Nichita.

Citeste si Faci mici de 1 Mai? Iata RETETA ORIGINALA din Romania interbelica 

Tags:
Comentarii
 • Foarte interesante imagini.De o parte cei catva vechi tovarasi din PCR,actuali reprezentanti ai FSN in primarie si in cartiere,cu hainele pe umeri si discutand afectati,iar de cealalta parte gloata prostimii bucurandu-se la doi mici !!!!!!! Teoretic,luand in calcul speranta de viata in romania,mai avem de asteptat inca 15-20 de ani pentru a se mai schimba ceva….

 • si tu esti probabil mancator de rahat nu de mici ,fiecare traieste cum vrea nu iti place pleaca din tara cum fac totii care sunt satulii de ACESTI POLITICIENI CARE AU RUINAT IASUL,nu te lua de omenii de rand mai rahat politic ce esti probabil

  • Esti dus un pic cu pluta amice.
   Problema ca toti mosnegii care se bucura la chermeze din astea crapa in ei din banul meu si al tau si al celor care muncesc. Si eu parca nu as vrea sa le dau sa se ghiftuiasca cu un kkt de mic si niste fetite in fundul gol.
   Rezultatul care e? Ti-l spun tot eu.
   Mosnegaraia asta senila, semianalfabetii, boschetarii etc., cei care se bucura din plin de pleasca, vor hotari sorata ta, ca locuitor al acestui oras si al acestei tari, pentru ca……. sunt mai multi. Si dragii lor alesi nu au nici un interes in dezvolatare economica sau intelectuala, deoarece le-ar scadea drastic masa de votanti. Prin urmare tine-ti lumea cat mai indobitocita ca sa aveti cui sa dati de pomana. PA

 • NU MAI SUNTETI LA PUTERE SA FURATII :)) INSTIGATII LUMEA DAR NU MAI MERGE ASA POLITICENII DE RAHAT ,APROPO AM NISTE RAHAT SA PUNETII LA GRATAR SA IL MAANCATII VOI SI NATIA FAMILOR VOASTRE.HOTIILOR.

  • Defecamas in caile tale bucale scu=rs=sura umanoida libidi=noasa ,lin=ga=tor de anusuri fa=ta=t de o tar=fa pomanagioaica precum secaturile care merg in turma la mancat fecale de fiecare data cand au politicienii je-g=osi nevoie de gunoaiele societatii.Schizofrenici libidinosi ca astia hotarasc destinele orasului in timp ce tinerii care ar trebui sa fie constienti si documentati pentru a alege ce este bun pentru oras ,in ziua votului stau ascunsi in crasme s-au asculta manele distrugand natura si lasand in urma lor zeci de tone de gunoaie asa cum sunt si ei.

 • Si din comentariile de mai sus se vede foarte clar nivelul de cultura si de buna crestere al unora si al altora.Va doresc sanatate si ani de viata…..

Adauga un comentariu