Actualitate

Mii de ieseni s-au adunat la spectacolul din fata Palatului Culturii la cumpana dintre ani – FOTO,VIDEO

Publicat: 01 ian. 2014
Cateva mii de ieseni au petrecut la cumpana dintre ani in piata de la Palatul Culturii, acolo unde unii dintre cei mai celebri artisti din Romania au oferit un spectacol pe cinste. Melodii celebre au fost fredonate de cei care au ales sa isi petreaca noaptea de Revelion in fata Palatului. De precizat ca in jurul orei 12:00, in fata Palatului Culturii erau prezenti peste 10.000 de petrecareti, sositi special pentru a asista la focul de artificii.
In cadrul spectacolului de Revelion au urcat pe scena Ovidiu Lipan Tandarica si Stelu Enache, DJ Project si Adela, Dj Rynno si Sylvia, Dj Sava si Raluka, Rosu si Negru din Iasi si Adam Brass. Petrecerea a durat de la ora 20:00 pana la ora 1:30, spectacolul fiind incheiat de un spectaculos foc de artificii care a durat 20 de minute.
Comentarii
 • intre 23 si 00 super muzica si super spectacol, rusine! pacat pt ca suntem un oras asa de mare si ne batem joc de noi. O mizerie de muzica, daca se poate numi asa. Pentru focul de artificii….. tot respectul!

 • Focul de artificii a fost foarte frumos. Mie mi-a placut Bosquito. Dezamagirea spectacolului a fost, totusi, Ovidiu Lipan Tandarica. Speram sa faca „un show de zile mari”, dar a cantat doar 30 de minute cu tot cu bisuri, de la 1 si cinci si doar alaturi de o parte dintre cei care il acompaniaza, din Fanfara de La Zece Prajini.

 • De ce nu se scrie despre macelul care a fost pe 1Ianuarie dimineata la
  Bellaria in mijlocul restaurantului???Oameni nevinovati si mai ales femei au
  fost macelarati,multilati de niste nebuni care probabil erau drogati.Femei
  cu maxilarul rupt, cu parul smuls din cap,barbati batuti cu picioarele in
  cap chiar si dupa ce erau in stare de incostienta la pamant!Unde e presa si
  politia?Un comisar care a pus 2 intrebari a fost de ajuns?Nemernicii aia au
  intrat in spital dupa victime si i-au agesat in fata doctorilor…i-au
  amenintat si pe ei si pe familiile lor.Oare cum de nu se stie nimic?

 • foarte frumos a cantat Sylvia,parca era o baba pe ulita la cum le lungea,merita cate 4-5 mii de euro pe aparitie….va rugam sa o mai aduceti

Adauga un comentariu