Magazin

Mii de oameni se roaga pentru Mica! Mesaje emotionante primite de blonda cu ochi albastri de la „Abracadabra”

Publicat: 13 mart. 2013
1

Vestea ca Mica, frumoasa blonda cu ochi albastri care s-a lansat la”Abracadabra„, se zbate intre viata si moarte a socat intreaga tara. La doar 31 de ani, Michaela Niculescu a fost diagnosticata cu ciroza hepatica si este tinuta in viata doar de aparate, scrie libertatea.ro.

Mii de oameni sunt alaturi de cea care a fost idolul copiilor in urma cu 15 ani si se roaga pentru ea. Pe profilul de Facebook al Micai mesajele de incurajare „curg”. Iata cateva dintre cele mai emotionante ganduri pe care i le-au trimis prietenii virtuali!

„Un gand bun din partea unei foste eleve! Te admir si imi doresc sa treci peste toate cu bine! Fii tare! Esti o persoana minunata si o profesoara extraordinara si cred ca ai putea face tot ceea ce iti doresti tu! Vei reusi!”
„Ma rog pentru tine ! Sper sa poti trece usor peste aceasta grea incercare. Sunt cu totul alaturi de tine. Se poate! Fii tare!”
„Micu, trebuie sa fii bine! Mai sunt multe carti frumoase de tradus pe lumea asta! Sunt alaturi de tine!”
„Ne rugam pentru cel mai frumos inger de la ABRACADABRA! Michaela Niculescu – LUPTA PENTRU VIATA! „
„Cu totii ne rugam pentru sanatatea ei! Merita sa traiasca! Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste acest episod urat din viata, sa urmeze alt episod lung, pana la adanci batraneti, plin de fericire si sanatate!”
„Dumnezeu este cel mai bun ascultator, nu e nevoie sa tipam sau sa plangem, deoarece el aude chiar si rugaciunea foarte tacuta dintr-o inima sincera! Nimic nu este imposibil, atata timp cat iti doresti cu adevarat Mica! Iti doresc sa te faci bine, ai incredere, acolo sus cineva te iubeste!”

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a facut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, incepand din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford si Viena si a lucrat ca redactor, producator TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Adauga un comentariu