Local

Mii de tigarete au fost gasite de politistii de la Transporturi

Publicat: 10 apr. 2019
1

Politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi au actionat, în trenul Ungheni – Iasi, pentru asigurarea unui climat corespunzator de siguranta publica si prevenirea faptelor de comert ilicit si de contrabanda.

În cadrul actiunii au fost depistate 6 femei, din Republica Moldova, care aveau asupra lor produse susceptibile a proveni din contrabanda. Au fost întocmite 6 dosare penale sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda si au fost ridicate, în vederea continuarii cercetarilor, 5.080 de tigarete si 12 litri de alcool, produse susceptibile a proveni din contrabanda.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

O femeie, de 43 de ani, din Republica Moldova, a fost depistata având asupra sa 1.180 de tigarete si un litru de alcool, susceptibile a proveni din contrabanda. Bunurile au fost ridicate de politisti, în vederea confiscarii. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

O femeie, din Republica Moldova, a fost depistata având asupra sa 1.340 de tigarete si doi litri de alcool, susceptibile a proveni din contrabanda, care au fost ridicate de politisti, în vederea confiscarii. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

O alta femeie, din Republica Moldova, a fost depistata având asupra sa tigarete, susceptibile a proveni din contrabanda.Cele 1.300 de tigarete au fost ridicate de politisti, în vederea confiscarii. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda.

Adauga un comentariu