Actualitate

Milan, fiul lui Culiță Sterp, a împlinit un an. Ce cadou i-a pregătit mama Geta micuțului

Publicat: 17 iun. 2022
fiul lui Culiță Sterp
Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc de petrecerea de un an a lui Milan, fiul lor

Vineri, 17 iunie, Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu, a împlinit primul an de viață, iar familia se pregătește de o mare petrecere. Cu toate acestea, mama, fratele și surorile artistului mai au un motiv de bucurie deoarece Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție. Momentul a fost unul cu totul special și s-a petrecut în Cappadochia, Turcia, unde cei doi se aflau în vacanță.

E mare petrecere în familia lui Culiță Sterp. După ce a cerut-o de soție pe Daniela, tânărul artist se bucură și de aniversarea de un an a fiului său. Jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat de la mama Geta ce surprize au pregătit pentru eveniment.

În urmă cu un an, Culiță și iubita lui Daniela au devenit părinți pentru prima oară, atunci când a venit pe lume Milan, fiul lor. În prezent, aceștia au două motive de sărbătoare, aniversarea micuțului, dar și faptul că frumoasa blondină a spus „DA”. Familia se pregătește de petrecere, iar mieii la proțap au fost alegerea principală, evenimentul urmând să aibă loc la un restaurant din Hațeg.

Milan, fiul lui Culiță Sterp, a împlinit un an

Cea care a dezvăluit vestea petrecerii a fost chiar mama Geta, totodată spunând și ce cadou îi va oferi micuțului. Mieii la proțap au fost deja pregătiți, iar familia are numai motive de bucurie, căci și logodna părinților a fost anunțată în urmă cu două zile.

„Am tăiat mieii la proțap, facem mâncare tradițională și vom petrece aici în Hațeg la un restaurant. Eu o să îi duc o sumă de bani că eu nu prea le am cu cadourile. (…) Mi-au făcut copiii cadouri, dar eu nu prea știu ce trebuie neapărat, așa că întotdeauna m-am dus și le-am dat bani, iar cu banii știu ei ce să își cumpere”, a povestit mama Geta.

Dar pe lângă petrecerea ocazionată de nepoțelul ei, mama artistului mai are un motiv de bucurie, și anume faptul că Daniela și Culiță urmează să se căsătorească. Mama Geta le dorește celor doi tot binele din lume.

„Mă bucur foarte mult pentru ei și să dea Dumnezeu să se iubească, să se respecte că dacă nu se iubesc sincer, degeaba”, a mai mărturisit mama lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, mama fiului său, au avut parte de un moment cu totul și cu totul special în Cappadochia, acolo unde artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia iubită. Înconjurați de baloane cu aer cald și lângă o mașină roșie, decapotabilă, Culiță i-a făcut surpriza la care ar visa orice fată.

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată «Nu pot iubi alte femei», pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea”, a scris Culiță Sterp la poza de pe Instagram.
Adauga un comentariu