Fotbal extern

Milan nu-l mai vrea pe Tevez. Vezi de ce

Publicat: 13 ian. 2012

Clubul italian AC Milan a anunţat că a pus capăt negocierilor cu atacantul argentinian Carlos Tevez (Manchester City), după de brazilianul Alexandre Pato a decis să rămană la gruparea ‘rossonera’, refuzand oferta francezilor de la Paris Saint-Germain.

Anunţul a fost făcut de administratorul-delegat al clubului lombard, Adriano Galliani. ‘Pato şi-a exprimat dorinţa de a rămane la Milan. El se gandea la acest lucru de mai multe zile, iar pentru noi este foarte bine. Cele două operaţiuni erau legate între ele: unul trebuia să plece, iar celălalt să vină’, a explicat Galliani pentru Gazzetta dello Sport.

‘Trebuie să recunosc că sunt mulţumit, este un lucru de bun august. Cred că jucători trebuie să aibă posibilitatea de a-şi alege viaţa. Vă reamintesc că, atunci cand Vialli ne-a refuzat, l-am adus pe Van Basten’, a adăugat conducătorul milanez.

In aceste condiţii, Tevez ar putea ajunge în curtea rivalei Inter Milano, al cărei preşedinte, Massimo Moratti, nu şi-a ascuns intenţia de a-l achiziţiona pe argentinian, sau chiar la PSG, care s-ar putea reorienta către argentinian, după refuzul lui Pato.

 loading...

Adauga un comentariu