Cancan ultimă oră

Miley Cyrus a hotărât să-i spună „Adio” iubitului. Ce a produs separarea cuplului

Publicat: 30 aug. 2020
Miley Cyrus și Cody Simpson și-au spus "Adio"

După mai puțin de un an, Miley Cyrus și Cody Simpson au decis să își spună adio.

Ce se întâmplă între Miley Cyrus și Cody Simpson

Publicația Page Six notează că aceștia s-au despărțit, dar nici Miley, nici Simpson nu au confirmat veștile dureroase.

Se pare că fanii se așteptau la separare, după cum notează Entertainment Tonight. Cyrus s-a referit la o anumită despărțire atunci când și-a dezvăluit noua melodie ‚Midnight Sky’.

„Pentru totdeauna și niciodată mai mult. #MidnightSky este drumul pe care îl aleg…cu capul sus în nori.”, a scris vedeta.

Veștile că Miley și Cody formează un cuplu au luat cu asalt internetul în octombrie 2019, după ce artista a avut o relație scurtă cu Kaitlynn Carter, imediat după divorțul de Liam Hemsworth.

„Divorțul de Liam și noua relație cu Cody au reprezentat schimbări năucitoare pentru ea, dar adevărata Miley a ieșit în sfârșit la suprafață.”, povestea o sursă în trecut.

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Mai mult, aceeași sursă a dezvăluit că aceștia s-au îndrăgostit imediat și legătura lor s-a format datorită pasiunii pentru muzică:

„Au început ca prieteni apropiați ce se susțin unul pe celălalt, dar, într-un final, au devenit mai mult. Relația lor a fost neașteptată și a devenit importantă foarte repede, iar ea nu ar fi putut să fie mai fericită. Amândoi sunt pasionați de muzica lor și acest lucru i-a adus împreună.”

Cei doi nu au mai postat fotografii unul cu celălalt pe social media încă din aprilie. Pe 3 aprilie, Simpson a fost invitatul lui Miley la show-ul ei, ‚Bright Minded’, iar apoi, pe 14, acesta a dezvăluit o fotografie cu iubita lui.

„A avea o relație cu Miley reprezintă unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața mea. Noi ne sprijinim și suntem foarte creativi, ea mă inspiră. Există romantism în poemele pe care le scriu și da, ar putea fi despre ea.”, povestea cântărețul în trecut despre vedetă.

Adauga un comentariu