Celebritati

Miley Cyrus, inselata de logodnic cu o actrita?

Publicat: 08 mart. 2013
6

Miley Cyrus si-a amanat nunta dupa ce a aflat ca logodnicul sau Liam Hemsworth si-a petrecut noaptea cu o alta actrita.

La doar cateva ore de la incheierea petrecerilor din seara Oscarurilor, paparazzi au publicat pe internet imagini cu Liam Hemsworth, plecand de la un eveniment impreuna cu actrita January Jones si indreptandu-se catre o locatie in care se presupune ca si-ar fi facut de cap.

„Dupa Chateau Marmont, cei doi au mers la o petrecere privata. January a stat numai langa el si spre dimineata i-a spus ca este extrem de chipes. El i-a raspuns ca nu poate sa faca asta acolo si mai apoi au fost vazuti iesind, tinandu-se de mana si sarutandu-se pe unul dintre holurile vilei. Ea era beata, iar situatia nu parea deloc una potrivita”, a povestit o sursa pentru revista Life & Style Weekly.

Potrivit aceleiasi reviste, la auzul acestor informatii Miley a „innebunit” si ar fi spus ca daca ar exista o dovada clara si de necontestat a infidelitatii lui Liam, ar anula nunta. Si se pare ca frumuselul actor nu se afla la prima abatere, un site de peste ocean sustinand ca acesta a fost vazut recent filtrand cu o alta celebra actrita – Emma Watson, cunoscuta pentru rolul din „Harry Potter”.

Potrivit US Weekly, relatia dintre Liam Hemsworth si Miley Cyrus scartaie de ceva vreme, cantareata fiind cea care il neglijeaza pe Hemsworth din cauza pregatirilor pentru noul album. De cealalta parte, satula sa tot citeasca zvonurile din presa, Miley Cyrus a dezvaluit ca in niciun caz nu are de gand sa anuleze nunta.

„M-am saturat de L.A si de minciunile de aici. Nu mi-am anulat nunta. O sa iau o pauza de la retelele de socializare”, a scris tanara pe Twitter ieri.

Adauga un comentariu