Magazin

Miliardarul Viorel Catarama s-a impacat cu fosta iubita!

Publicat: 17 mai 2012
Este oficial! Miliardarul Viorel Catarama nu poate sta departe de Adina Alberts! Cei doi s-au impacat recent, in mare secret, dupa ce la sfarsitul anului trecut pusesera punct relatiei. Fotoreporterii Click! i-au surprins, in premiera, impreuna, scrie Click!.
S-au iubit, s-au despartit, iar s-au impacat si iar si-au spus „adio”. Acum, sunt din nou un cuplu. Omul de afaceri Viorel Catarama si medicul Adina Alberts n-au rezistat departe unul de celalalt nici cinci luni, chiar daca despartirea din decembrie anul trecut parea definitiva.
Marti seara, cei doi au fost impreuna la un restaurant select din Bucuresti, unde s-au distrat la ziua unor amici. Petrecerea a durat pana in jurul orei 1 noaptea, cand Adina si iubitul ei au iesit relaxati din restaurant. S-au indreptat amandoi spre Mercedesul omului de afaceri, scrie Click.ro.
Surpriza insa, nu Catarama a fost cel care s-a urcat la volan, ci Adina, careia miliardarul i-a deschis, curtenitor, portiera. In ciuda faptului ca s-a purtat „cu manusi” cu iubita, omul de afaceri, cu o avere estimata la 170 de milioane de euro, nu i-a dat nici un bacsis baiatului de la parcare!
Cuplul a pornit apoi spre casa de la Snagov a lui Catarama, unde au ramas pana dimineata.
Se pare ca cei doi au facut primul pas spre impacare inca de acum circa doua saptamani. Pe 9 mai, Catarama si Alberts au fost impreuna la un regal de fotbal, finala Ligii Europa care a avut loc la Bucuresti, pe National Arena. Atunci, au venit impreuna, cu masina condusa de un sofer si au plecat tot impreuna.
Medicul Adina Alberts (42 de ani), cunoscuta drept esteticianul vedetelor si miliardarul Viorel Catarama (55 de ani) au format un cuplu din august 2010 pana in decembrie 2011.
Adina Alberts a primit anul trecut de la iubitul ei o masina Aston Martin de circa 120.000 de euro
In tot acest timp, Catarama a rasfatat-o pe doctorita ca pe o printesa: i-a facut cadou un bolid Aston Martin, in valoare de circa 120.000 de euro, o plimba cu limuzina Maybach pe care o detine, a dus-o in vacante exotice, potrivit Click.ro.
Mai mult, miliardarul a cheltuit 25.000 de dolari pentru o „excursie” de doar o seara pentru a-si duce iubita la opera din New York. Anul trecut, cei doi au mai luat „o pauza”, dar impacarea a venit rapid.
Adauga un comentariu