News Flash:

Milioane de lei pentru masa de Revelion

30 Decembrie 2003
703 Vizualizari | 0 Comentarii
•Un meniu la Restaurant Unirea costa 1,5 milioane lei si include sase feluri de mancare •Cel mai spectaculos pare a fi Revelionul la piscina hotelului Moldova •Chiar daca cel mai scump meniu este la restaurantul Select, cu o valoare de 2,5 milioane lei, toate locurile au fost ocupate inca de la inceputul lunii decembrie 2003

Astazi incep pregatirile pentru intampinarea Anului Nou la mai toate restaurantele mari din Iasi. Au ramas foarte putine locuri nerezervate, ceea ce demonstreaza ca mai sunt si ieseni care isi permit o petrecere de Revelion intr-un spatiu special amenajat. Ieri, in cursul diminetii, la Restaurant Unirea s-au ocupat ultimele 30 de locuri. Capacitatea restaurantului este de 170 de locuri, costul unui meniu ridicandu-se la valoarea de 1,5 milioane lei de persoana, cu sase feluri de mancare traditionale, dar si cu specialitati, tortul surpriza si sampania fiind incluse in pret. Pentru inceput, oaspetii vor fi urati de Anul Nou de ansamblul "Doina Carpatilor" din Iasi, urmand ca dansul sa fie deschis de Florin Daminescu si formatia MC Otto. La miezul noptii vor fi lansate artificii si va incepe tombola castigatoare, cel mai mare premiu fiind o excursie de trei zile, pentru doua persoane, in statiunea Busteni.

Unii prefera piscina

Cei care nu s-au decis din timp si vor sa-si petreaca Revelionul intr-un local pot apela la restaurantul Moldova, unde ieri mai erau disponibile 50 de locuri in salonul mare. Capacitatea complexului hotelier Moldova este de sase sute de locuri. "Cel mai repede s-au ocupat locurile de la piscina, unde incap 70 de persoane si unde am organizat o petrecere cu lumanari plutitoare. Costul unui bilet este de 850 mii lei de persoana", a declarat Serban Mihai, directorul compartimentului de turism Moldova. Preturile difera aici in functie de salon. Astfel, la cafeneaua Curtea Domneasca si la Sala Fresca, pretul unui meniu se ridica la suma de 900 mii lei de persoana, in timp ce la salonul mare pretul unui meniu este de 1,5 milioane lei. Preturile difera in functie de specialitatile culinare servite in saloanele amintite, printre care se numara muschiul de caprioara cu sos de portocale, muschiul de porc impanat, rulada de curcan cu varza alba, cosuletul cu legume mexicane. Vinul de Cotnari, coniacul Metaxa si sampania Muscat Otonel sunt incluse in pret. Administratorii de la Restaurant Select au fost foarte secretosi in privinta meniului, pentru ca vor ca in noaptea de Revelion sa-si surprinda oaspetii cu tot felul de surprize. Costul unui meniu de Revelion aici este de 2,5 milioane lei de persoana si, in ciuda pretului foarte ridicat, toate locurile au fost rezervate de la inceputul lunii decembrie. Complexul hotelier Traian va oferi de Revelion un meniu plin de specialitati culinare deosebite, excluzand mancarurile traditionale. "Noi mergem pe principiul servirii oaspetelui cu preparate pe care nu stie sa le pregateasca singur, acasa", a declarat Valentin Stan, organizatorul petrecerii de la Hotel Traian. Pretul unui loc la restaurant Traian este de aproximativ 1,6 milioane lei de persoana, cele 150 de locuri fiind rezervate in totalitate.
Maria IACOB
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

964 viz    0 com
849 viz    0 com
778 viz    0 com
1200 viz    0 com
775 viz    0 com
1048 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3468 (s) | 22 queries | Mysql time :0.233567 (s)